Posted on

Új Renault Koleos Facelift: A felfedezett költségek

Renault bevezette a Koleos SUV felülvizsgált változatát, amelynek ára 28 195 £. Az új kialakítás frissítései között szerepel a módosított külső stílus, a továbbfejlesztett belső tér egy továbbfejlesztett infotainment rendszerrel, valamint egy pár új dízelmotorral. Az első szállítások a novemberi megjelenés miatt.
Két vágási szint áll rendelkezésre. A híres Koleos alapmodell 18 hüvelykes könnyűfém kerekeket, LED-es fényszórókat, hét hüvelykes infotainment rendszert, elülső és hátsó automatikus parkolóérzékelőket, fordított kamerát, automatikus kettős zónás éghajlat-szabályozást, valamint két- és két- színpadi fekvő hátsó pad ülés. Hasonlóképpen fűtött és hűtött pohártartókkal, valamint egy automatikus tükrözéssel ellátott tükörrel van ellátva.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legfinomabb SUV -k 2019 -ben eladó
A Koleos GT-vonal változatossága ára 30 195 GBP-től, valamint 19 hüvelykes könnyűfém kerekeket, egy nagyobb 8,7 hüvelykes portré-infotainment rendszert, bőr kárpitot, elektromosan állítható, valamint fűtött első üléseket, valamint egy meghajtású csomagtérajtó hozzáadását adja hozzá. Mindkét autó infotainment rendszere támogatást nyújt az Apple CarPlay-hez, valamint a kabin egészében számos új, lágy tapintású anyag funkciója.
Az új Renault Koleos stílusfrissítései kisebbek: Van egy új elülső rács, átdolgozott oldalszoknyák, króm díszítéssel, egy felülvizsgált hátsó lökhárítóval, amely sokkal népszerűbb diffúzorral, valamint egy kissé módosított hátsó spoilerrel, nagyobb, magas szintű féklámpával. A vásárlók szintén választhatnak egy új, kéttónusú ötvözött kerékstílust, valamint a friss „Vintage Red” fémfestéket.
6

A két új dízelmotor közül az első egy turbófeltöltéssel ellátott 1,7 literes négyhengeres rendszer, 148 lóerővel, valamint 340 nm nyomatékkal. Ez egy olyan rendszer, amelyet a kisebb Kadjar nagyon használta; Itt itt van egy CVT sebességváltóval párosítva, és csak az elsőkerék-meghajtásban kínálják. A Renault deklarálja, hogy a hajtómű 0–62 mph időtartamot tartalmaz 11,8 másodperc, a legnagyobb sebesség 118 mph, a gazdasági helyzet 46,3 mpg, valamint a 143 g/km CO2 kibocsátási pontszáma.
A Renault második új hajtóműve egy turbófeltöltéssel ellátott, 2,0 literes négyhengeres dízelolaj, 187 lóerővel, valamint 380 nm nyomatékkal. Hasonlóképpen tartalmaz egy CVT-t, de az 1,7 literes egységgel ellentétben a négykerék-meghajtó alapvető. Mint ilyen, a gazdasági helyzet, valamint a kibocsátási adatok kissé gyengébbek 40,9 mpg, illetve 150 g CO2 -nél. A teljesítmény azonban növeli, mivel a nagyobb motor 0–62 mph időt jelent 10,1 másodperc, valamint a maximális 123 mph sebességgel.

Kattintson ide közvetlenül, hogy megnézze a Renault Koleos kiterjedt értékelését …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *