Posted on

“A Fiatnak sokkal több hamis hajnal volt, mint az angliai labdarúgó -válogatott”

Általában a Fiat -ra utalok, mint az 500 autó és teherautó társaság. Jelentkezzen be a vállalat weboldalára, valamint a kilenc bodystyles -re, öt közülük az 500 -as barátságos arcot visel. Amikor a Fiat értékesítésére vonatkozik, az 500 -as évek a hatalmas többségért számolják el, az új 500x -os pedig ezt még tovább növeli.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Ezen a héten kijelentette, hogy a Régóta várt Roadster, a Fiat Group létrehozta a Mazda-t, Fiat jelvényt fog viselni (először azt pletykálták, hogy Alfa, majd Abarth …) a növekedés jelzése az 500-nál.
Valószínűleg 124 Spidernek hívják, miután a hatvanas évek népszerű sportautóit és teherautóját, valamint a hetvenes éveket egy új golf, valamint a fókusz rivális is betartja – ez egy világméretű piac minden fejleményében (Hatch, szalon, szalon, szalon, szalon, szalon, szalon, szalon, szalon, szalon, szalon, szalon, szalon, szalon, szalon. Estate) Ezt nehéz elhanyagolni bármilyen típusú autók és teherautó -társaságok számára.
A bennfentesek kijelentik, hogy a következő UP egy punto csere lesz-egy újabb nagy eladási szakasz-, azonban a Panda fajtát egy nagyobb Qashqai-revalling formatervezéssel tervezi kibővíteni. Ez szégyen, ami számomra a sokkal ötletesebb minták, mint például az 500, valamint a Panda, amelyek segítették a Fiat visszahelyezését a térképre. A közelmúlt története azt mutatta, hogy ez nem jól működik jól.
De amint ezek a panda „Qashqai” pletykák bizonyítják, a jövőbeli Fiats és a vége kilátásai rábukkannak minket – csak egy további 500 változat fedezésére, amely felfedezi annak módszerét a bemutatóterembe. A Fiatnak sokkal több hamis hajnal volt, mint az angol labdarúgó -válogatott, tehát reméljük, hogy a 124 Pók valóban a Fiat reneszánsz kezdete, amellyel eksztatikussá válhatunk.
Legalább a Fiat márkakereskedései jelzik a javulásra – a tavalyi autós energiafelmérés négy helyszínére.
Az idei felmérés hamarosan bezárul, ezért kattintson ide, hogy az állama az autójában és teherautóján, valamint a kereskedőjén legyen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *