Posted on

Az egyszeri Hyundai Santa Fe Cabriolet nyitott tetejű terepjárót használ a 7

Hyundai Australia számára, amely konvertibilis hétüléses Santa Fe-t mutatott be. A SUV -t eredetileg egy reklámkampányra építették, és mindig arra törekedtek, hogy összetörjék, miután a forgatás befejeződött – de csak azelőtt, hogy a Caradvice néhány ausztrál újságírója meghajtóra vette.
A nyitott felső Santa Fe ugyanazokkal a harangokkal és sípokkal érkezik a standard autóval, a tető nyilvánvaló kivételével. Még mindig van ablak redőnyök, egy nyolc hüvelykes infotainment rendszer (beleértve az Apple CarPlay-t és az Android Auto-t is) és egy head-up kijelzőt. Ide tartozik egy fűtött kormánykerék, valamint a fűtött és hűtött ülések is – amire szüksége lesz, mivel annak ellenére, hogy kabriolettcímkézik, nincs mód a tetőfedés megemelésére, hogy biztosítsa az elemektől.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• Range Rover Evoque Convertible Review
A Hyundai eddigi legnagyobb kabrió-alkotásának kormányánál-akár hat utasral-motorozhat, amelyet a négyhengeres 2,2 literes dízelüzem hajt a motorháztető alatt. 197BHP és 440Nm nyomatékot eredményez, amelyeket áthaladnak a Hyundai nyolc sebességű autó sebességváltóján.
Mivel a Santa Fe Cabriolet teljes egyszeri, az árképzés és a megjelenési dátum nem említi. Az érdekelt feleknek kompromisszumot kell kötniük egy standard Santa Fe és Angle Grinder megszerzésével. Mivel azonban a Range Rover Evoque kabrió még mindig erős (viszonylag) erős, és a Volkswagen saját konvertibilis kereszteződését fejleszti ki, vannak más lehetőségek is a vásárlók számára, akik vágyakoznak a nyitott tetejű off-roading helyére. És ne felejtsük el, hogy a Nissan ugyanazt tette a Murano kabrióval, a hátuljával.
Kapna konvertibilis SUV -t? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *