Posted on

A Mercedes arra kérte, hogy adja ki az Egyesült Királyság visszahívását a “vereségi eszközök” kibocsátása miatt

A Mercedes felhívásokkal kell szembenéznie az Egyesült Királyság több ezer autójának visszahívására egy potenciális dízelbocsátási botrány miatt.
A járművezetői és a jármű szabványügyi ügynökség megerősítette a német gyártó dízelmodelleit, amelyek tartalmaznak “vereség eszközöket” a kibocsátási tesztek révén történő csaláshoz. A DVSA most nyomja meg a gyártót, hogy adjon vissza visszahívást az Egyesült Királyságban. A hét elején a Németország saját közlekedési minisztériuma, a KBA megerősítette, hogy az Európában a 744 000 Mercedes Euro 6 dízelüzemű jármű “illegális kapcsolóeszközöket” tartalmazott a kibocsátási tesztek teljesítéséhez. Ez
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A Mercedes anyavállalatot, a Daimler -t elrendelték, hogy 238 000 járművet hívjon fel Németországban. A DVSA ezen a héten péntekig adta a gyártót, hogy készítsen egy tervezést egy brit visszahívásra. A Daimlernek még nem erősítette meg, hogy hány járművet érint az Egyesült Királyságban, bár a Mercedes C-osztályú C220D és GLC 220D Euro 6 dízelváltozatai, valamint a Vito 119CDI, azt állítják, hogy befolyásolja.
• VW kibocsátási botrány: Legfrissebb hírek
Dieter Zetsche, a Mercedes anyavállalata, a Daimler elnöke, úgy gondolják, hogy találkozott a KBA -val, hogy megvitassák eredményeiket. A vállalat szóvivője elutasította az ügyre vonatkozó sajátosságok kommentálását, de azt mondta: “Teljes mértékben és átláthatóan együttműködünk a KBA -val és a Szövetségi Közlekedési Minisztériummal.”
Ez a legfrissebb fejlesztés a tavalyi híreket követi, amelyek szerint Daimler több mint egymillió autót eladott Európában és az Egyesült Államokban, a német média korábbi jelentéseit követve.
A Stuttgarti bíróság, ahol a Daimler székhelye, keresési parancsot adott ki a társaság ellen, hogy kivizsgálja a több mint egy millió autó, amelyet 2008 és 2016 között eladtak Európában és az Egyesült Államokban, a Suddeutsche Zeitung német újság szerint.
A jelentések azt állítják, hogy két motor (OM 642 és OM 651) olyan eszközökkel érkezik, amelyek bizonyos helyzetekben leállították a kibocsátási ellenőrzéseket.
A gyártó 2017. májusában az ügyészek által az ügyészek 11 helyszínét látta, és a kereséseket állítólag a Daimler ismert és ismeretlen alkalmazottai ellen folytatott kutatásokhoz kapcsolják, akiknek csalással és félrevezető reklámozással járnak a dízel utasok manipulált kibocsátási kezelésével kapcsolatos kezelése. autók. ”

2016 -ban a Daimler bejelentette, hogy belső vizsgálatot folytat az autók kibocsátásának igazolására irányuló folyamatában. A nyomozás az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériumának kérésére történt.
Gondolod, hogy más márkák bekerülnek a kibocsátási botrányba? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *