Posted on

Aggodalomra ad okot, hogy az autósok nem értik meg a bölcs autópályákat

, egy év telt el, mert az autópálya -társaság bevezette bölcs autópálya -rendszereit, azonban az Advanced Motorists Institute (IAM) megnövekedett kérdéseket tett fel, hogy a sofőröket még mindig összezavarják, hogyan kell pontosan felhasználni. őket.
Az ügynökség „All -Lane futó” autópálya -munkájának egy részét – amely a nehéz fellépést egy további sávra fordítja az egyszerűség torlódásainak – tavaly áprilisban, valamint a kezelt autópályák cseréje.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A tervet az M25 szakaszán nagyon használták, hasonló műveletekkel, majd az M1, M4, M5, M6, M42, valamint az M62 -en nyitották meg. Ezen túlmenően az összes rendszer használja a sávvezérlést, a felső részlegeket, valamint a sürgősségi szentély területeket.
• Anglia legforgalmasabb A-útja végül „mini-motorosok” lesz
Az IAM kijelentései azonban, hogy az autósok aggódnak az autók és teherautók biztonságáról, amelyek lebontják, valamint a biztonsági szentély területe közötti távolságot.
Az IAM felmérést készített a bölcs autópályák bevezetéséről a tavalyi évben, amely a sofőrök 71 % -át fedezte fel, hogy kevésbé kockáztatlannak érzik magukat az autópályán, anélkül, hogy nehezen vállalnák, mint egy autópálya.
A válaszadók kb. 40 % -a kijelentette, hogy szkeptikus, hogy a bölcs autópályákon, például a webes forgalomdetektorok, valamint a CCTV új nyomkövető rendszerek megóvják őket a futó sávban való megállások esetén.
• 15 milliárd fontot osztottak ki az útfrissítésekhez
Sarah Sillars, az IAM vezérigazgatója kijelentette: „Számos különféle autópálya áll rendelkezésre, és néhányan még mindig zavarosak, és aggódnak a bölcs autópályák felhasználása iránt – ha egyáltalán tudatában vannak nekik.
„Az Anglia autópályáinak állandóan elemeznie kell az eseményadatokat, és garantálnia kell, hogy a bölcs autópályák valódi világából felfedezett bármilyen típusú órát gyorsan megvalósítják. Végül a megértés fejlesztésének legokosabb módszere az lenne, ha a tanulók sofőrjei az autópályáknak szakmai felügyelet alatt történő felhasználását használják. ”
Ha a sötétben úgy érzi, hogy pontosan hogyan működik a bölcs autópályák, itt van néhány javaslat arra, hogy mit jelent a felső jelek:
• A Vöröskereszt villogó jeladó nélkül azt jelzi, hogy a sáv csak vészhelyzetekre vonatkozik. Ha villogó jeladóval rendelkezik, akkor egyáltalán ne használja a sávot.
• A piros körön belüli sebességkorlátozás azt sugallja, hogy a sáv elérhető a határon vagy alatt.
• Fehér nyíl villogó jeladóval: Ez minden sávra vonatkozik, és azt sugallja, hogy át kell költöznie a sávba, amelyre a nyíl rámutat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *