Posted on

A Honda NSX a Genfben

debütál a Honda NSX Concept legújabb verziójává, amely teljes európai debütált a Genfi Autószalonon.
A frissített ötletet az év elején a Detroiti Autószalonon tették ki, ám ez az első alkalom, hogy megnézzük a felülvizsgált külső stílust, valamint az új belső tereket Európában.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Belül van egy piros bőr és velúr keveréke, a szénszál és a puha fekete műszerfal mellett. Hasonlóképpen vannak evezők a kormánykerék mögött, valamint nincsenek sebességváltó, ami azt sugallja, hogy az automatikus sebességváltóval, nem pedig kézikönyvvel rendelkezik. Hasonlóképpen vannak konténerülések, valamint egy érintőképernyő -infotainment rendszer.
Noha ez a legújabb ötlet jármű jobban néz ki a végső gyártó autó számára, 2015 -ig nem megy be a tömegtermelésbe. Ugyanúgy, mint amennyire akkor is láthatunk néhány frissítést.
A teljesítmény részletei továbbra is ritkák, azonban a gyártó korábban ellenőrizte, hogy egy középső szerelt, közvetlen befecskendező V6-os küldési teljesítményt kap a hátsó kerekekhez, két elektromos motorral vezetve az első kerekeket. Ez négykerék-meghajtó képességet biztosítja, teljes energiateljesítménye körülbelül 400 lóerő.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *