Posted on

„Az autóklubok barátságot, know-how-t és lelkesedést kínálnak”

Ezen a héten örömmel találkoztam a TV Mr Motorsport-val, Steve Rider-rel. De amennyire nem kerülheti el, hogy a túra autókról, a gyűlésről vagy a Forma -1 -ről Steve -rel való beszélgetésről beszél, ezúttal más kalapot viselt – és büszkeséggel viselt -, mint a Fiat 500 klub elnökeként.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Steve és a klubtitkár, Paul Anderson feladta az idejét, hogy felfedezzék az új Fiat 500 -at, és magukkal hozták a saját 500 -as éveiket. Mint az Egyesült Királyság minden más autójában – a régi és meglepő módon, újból – a Fiat 500 tulajdonosok között virágzó közösség létezik, meglepő mennyiségű tudással és szakértelemmel. Plusz barátság.

Új Fiat 500 kabrió 2020 áttekintés

Paul elmondta nekem, hogy a klubtagok miként járnak együtt Európában az 500 -as éveikben – valószínűleg egy merész áthelyezés -, de egy olyan autóval, amelyet pótalkatrészekkel tölt be, hogy segítsen mindenkinek, akinek a régi 500 -at útvonalon szenvedhet.
Ezek a gépjármű-közösségek virágzik, a Facebook oldalakkal a legszűkebb réseknek szentelt, ahol hasonló gondolkodású népi csere-javaslatokat és tanácsokat, autók és alkatrészek vásárlása és eladása, és általában megosztják az autójuk iránti szeretetüket. És nagyon szeretem!
Magam is vágyakozom az Audi A2S -re, egy párral most az autópályán. És igen, van egy virágzó tulajdonosi klub, saját fórumával és Facebook -oldalaival. És garantálhatom, hogy ezek a férfiak nem tudnak semmit, amit ezek az emberek nem tudnak az autóról, és nem hajlandóak megosztani.
Az online közösségek életet adtak ezeknek a kluboknak, és különösen nélkülözhetetlenek voltak, mivel a tipikus nyári találkozókat ebben az évben korlátozták. A csevegések, amelyekben részt veszek (beleértve a „vásárlás” listámon szereplő autókat is), szórakoztató, barátságos és informatív.
A klubmagazinok továbbra is dolog, és a Fiat 500 hírek esetében nagyon jó. Tehát bármelyik autó, amelyről vagy álmodozik, online, és a gyors keresés rengeteg embert tár fel, akik felkészültek a csevegésre. És amint képesek vagyunk kijutni és szabadon, a találkozók újra elindulnak. Alig várom.
Tagja vagy egy autó klubnak? Tudassa velünk az alábbi tapasztalatait …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *