Posted on

Új 2021 Mercedes-Maybach S-osztály, eladásra most már 162 390 £ -tól

A Mercedes-Maybach S-osztályát az Egyesült Királyságban vásárolják meg, a költségek 162 390 GBP-től kezdődnek a 4,0 literes V8 vagy 204 375 fontért. A tartománytábla 6,0 literes v12-hez. Az első szállítás várhatóan idén ősszel jelenik meg.
A Maybach V8 vásárlóinak lehetősége van két specifikációval-egy belépő szintű kialakítás, valamint egy sokkal nagylelkűbben kinevezett első osztályú változat, amely további 14 635 fontot ad az autó kiindulási árához. A V12 motort csak az első osztályú specifikációban kínálják.

A 10 legszebb csúcskategóriás autó és teherautó 2022-es vásárláshoz

Alapvetően a legolcsóbb Maybach S-osztály 18 cm-es hosszabb tengelytávot, 20 hüvelykes kovácsolt kerekeket, valamint a kabin felülvizsgálatának tartását, például a mélyhalom szőnyegeket, az aktív környezeti világítást, a masszázs üléseket, valamint a prémiumot, valamint a prémiumot. Burmester sztereo rendszer
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az első osztályú minták különálló 21 hüvelykes, többkerekű kovácsolt kerekeket, Nappa bőr tetőfedő rendszert, nyitott pórusú diófa burkolatot, valamint kapitány székeit kapják a közös hátsó pad helyén. Hasonlóképpen van néhány extrája a hátsó ülés utasok számára, köztük két vezeték nélküli fejhallgató, egy 10 literes hűtőszekrény, valamint a pezsgő fuvola.
Ha különösen a készpénzzel érezheti magát, a Maybach szintén opcionális Nappa bőr design -köteget biztosít a legelső osztályú modelleknél, amely különálló zongora fekete díszítést, gyémánt steppelt párnákat, valamint odaadó Topstitched Nappa bőr kárpitot ad hozzá a tetőfedő rendszer béléshez, ajtóhoz, ajtóhoz, ajtóhoz. küszöb panelek, kormánykerék, napfényes, valamint mind a hat oszlop. A költség? 28 000 font.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *