Posted on

„Túl sok vállalat az üres járművezetők„ zsebek ”

kiürítésére irányul. Számos látszólag nyikorgó-tiszta társaságot vagy állami tulajdonban lévő szervezetet bűnösnek találtak bűncselekményekben-de egyes esetekben a szélhez veszélyes vitorla, amikor az ürítésre törekszenek. A gyanútlan autóvezetők zsebei.
Javítják a szerencséjüket, elfogadják az iffikus árazási és töltési eljárásokat, kétes módszereket alkalmaznak minden, amit csak tudnak – vagy nem fizetnek ki, amikor kellene, ami ugyanolyan megbocsáthatatlan. Technikailag semmit sem csinálnak illegális. De ez nem teszi a antikumokat a legjobban vagy erkölcsileg igazolhatóvá, igaz?
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• Vélemény: „A tömegközlekedési árak legalizált lopásnak számítanak”
A legújabb helyi önkormányzati átverés ideális példa arra, hogy az autósokat olyan vádakkal sújtják, amelyek nem jogellenesek, de kell lennie. A tanácsok „lakosok parkolási engedélyeit” adják el a háztartásoknak, annak ellenére, hogy a rendelkezésre álló engedélyek száma messze meghaladja a parkolópadok számát. Illegális, nem. Becstelen, igen.
Egy kapcsolódó témában, amikor a tanácsok a házon belüli irányelveket megsértik azáltal, hogy túl rövidre készítik a saját parkoló padlóikat, akkor nem az, akkor az, hogy a rablás kísérlete (vagy valami hasonló) egy sofőr finomításához, amelynek autója elkerülhetetlenül meghaladja az ilyen öböl lábnyomát? És nem bírságolják-e az autósokat az olyan utakon, ahol a korlátok nem megfelelőek (például 30 mph kettős útvidéken) egy másik világos példa a cinikus, állami támogatott autópálya-rablásra?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *