Posted on

A Mega-Hatches

inváziója A Ford Focus RS visszatérése hatalmas hír, valamint a Ford Mustang által a motorháztető alatti pletykák 350 lóerős motorjával ez a sok érdekes új megakutya egyike vagy eladás már vagy az elkövetkező néhány évben esedékes.
Noha a Ford Focus RS minden bizonnyal forró előadás, a horizonton számos más megakotás létezik – ezek egyike sem várhatóbb, mint a következő Honda Civic típusú R. Az RS vagy néhány itt vázolt többi jármű közül, bár hihetetlen örökséggel rendelkezik, és – az ötlet alapján (a képen) – néhány komoly külföldi megjelenéssel.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Ezek közül a forró nyílások közül sok négykerék-meghajtót hajt végre a gyorsabb 0-62 mph időre, míg mások-mint például az R típus-az elsőkerék-meghajtású Nurburgring LAP rekordot célozzák meg. A Seat Leon Cupra jelenleg tartja ezt, azonban a Renault javítja a Megane RS-t egy idézetben, hogy visszaszerezze a címet, valamint a Honda azon dolgozik, hogy a következő R típus a következő év bevezetése idején a vitathatatlan Frontkerék-meghajtó király legyen. – Addig, amíg a Focus RS egyébként nem jelenik meg.
Honda civic típusú
Eleg: 2015 közepe | Ár: 30 000 £ (EST) | 0-62 mph: 5,5 másodperc (EST) | Teljesítmény: 300 lóerő (EST)
Az R civic típusú visszatér, ám ez meglehetősen különbözik az elődeinek bármilyen típusától. A legnagyobb hír az, hogy a sikoltozó természetesen szívható I-VTEC motort egy új, 2,0 literes turbó váltja fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *