Posted on

A Nissan Leaf EV 2016-ra frissítette a 155 mérföldes tartományt

, amelyet egy ideje ismertünk róla, de a Nissan végre feltárta a LEAF 2016-os Range frissítéseinek részleteit. Az elektromos ferdehátú úgy van beállítva, hogy 25 % -os tartományt, frissített infotainment rendszert és enyhe stíluscsípéseket kapjon.
Tudunk egy ideig a Nissan Kia Soul EV riválisának akkumulátorának frissítésének terveiről. A 30 kWh -os csomag már a 24 kWh -os akkumulátor mellett kapható, azaz egy olyan tartományt, amely körülbelül 110 mérföldről, legfeljebb 155 mérföldig terjed. A hátránya egy szerény 21 kg -os súlybüntetés.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A Nissan annyira magabiztos az új akkumulátor-csomag kitartásában, hogy teljes nyolcéves, 100 000 mérföldes garanciát fedeznek. A töltés ugyanolyan folyamat, mint korábban, bár még nem egyértelmű, hogy mennyi ideig tart a teljes kapacitásig.
5

Paul Willcox, a Nissan Europe elnöke azt állítja, hogy a Range Update “megnyitja az EV világát az Európa -szerte több ezer sofőr számára, aki korábban csak nem volt teljesen biztos abban, hogy egy EV működni fog számukra”. Hozzáadva, hogy “ez az extra tartomány a levél tulajdonjogát könnyű első választássá teszi, sok -sok más járművezető számára”.
Az akkumulátor felülvizsgálata mellett a japán cég megragadta a lehetőséget, hogy a legújabb generációs Nisconnect érintőképernyő-infotainment rendszert bemutassa a Leaf EV-hez. Frissítést tartalmaz az okostelefon-alkalmazásban, amely távolról előmelegíti és lehűti a levelet, és azt is meg tudja mondani, hogy mekkora tartományt hagyott. Ezenkívül részleteket ad az Ön közelében lévő töltési pontokról, és felpörgeti, hogy működnek -e.
Maga az érintőképernyő is új felületet kap, míg a Satnav DAB rádió és kapacitív nagyításának is szerepel. Új külső színek lehetnek (mint például a fenti bronz árnyalat), míg a tetőre szerelt antenna új mintát kap.
A 2016 -os Nissan Leaf árai a 30kWh -os csomaggal 24 490 GBP -nél kezdődnek az ACENTA SPEP -hez, 1600 fontkal több, mint a 24 kWh -os levél, amely a kozmetikai frissítésekkel rendelkezésre áll.
Vessen egy pillantást a vásárlás legjobb elektromos autók körében …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *