Posted on

Az új Touring sciadipersia kupé a Genfbe

olasz edzőbuilder turnéra, a Superleggera feltárta a Genfi Show csillagát, a Touring Sciadipersia -t. Csak 10 példát állítanak elő, miután egy hűséges ügyfél megbízta a projektet.
A négyajtós kupé egy Maserati Gran Turismo alvázon alapul, de megkülönböztető testbe öltözött. A hosszúkás motorháztető egy keskeny rács felé zuhan, és a króm, amely részletezi, hogy a kör alakú fényszórókat tartalmazza; Kissé rövidebb és alacsonyabb, mint a Mercedes S-osztályú kupé.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• Genfi Autókiállítás 2018: Legújabb hírek
Belül a kupé meglehetősen keltezett megjelenésű infotainment rendszerrel és sokkal hagyományos Maserati kialakítással és elrendezéssel rendelkezik. Az olasz márka azonban azt állítja, hogy a „legfinomabb bőröket” használja az ülések elkészítéséhez, és hogy a 10 ügyfél mindegyike kap egy testreszabott poggyászkészletet, amely a 260 literes csomagtartóban található.
30

A Maserati 4,7 literes természetesen szívható V8 motorja, amely 455 lóerő és 520 nm nyomatékot fejleszt. Az energiát a hátsó kerekekhez egy hatsebességes szekvenciális sebességváltón vagy a hagyományos hatfokozatú autóval továbbítják; Súlya 1700 kg, és a Superleggera túra azt állítja, hogy 4,6 másodperc alatt fedezi a 0-60 mph-t.
A potenciális vásárlóknak adományozó autót kell szállítaniuk az olasz cégnek, akiknek hat hónapot vesznek igénybe, hogy átalakítsák a túra sciadipersia. Az autót teljes egészében kézzel építik Milánóban, de az árat nem tették nyilvánosságra.
A 2018-as Genfi Autószalon felépítésének legutóbbi összes legutóbbi oldalán kattintson ide …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *