Posted on

A Cowboy Mechanic CLAMP-DOWN

képzetlen mechanikája teljesen szabadon felállíthat üzletet és javítást edzés nélkül, felfedezte a CAR Express, és felhívja a figyelmet egyes ipari testületek hívásait a kereskedelem megfelelő engedélyezésére.
A Nemzeti Franchised Kereskedő Szövetség (NFDA) szerint sok autós nem ismeri, hogy Európa számos részétől eltérően az Egyesült Királyság jelenleg nem szabályozza a szakmába való belépést. Ez azt jelenti, hogy az engedély nélküli és rosszul képzett mechanika garázsot futtathat és megjavíthatja autóját a törvény megsértése nélkül.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A garázs munkaerő -díjainak rekordja magasra kerül
Az NFDA igazgatója, Sue Robinson elmondta: „Ezt a helyzetet meg kell változtatni. Ezért felszólítunk a szigorúbb, törvényesen érvényesített minimumszabályokra. ”
A képzetlen mechanika biztonsági veszélyek
A Kereskedelmi Szabványok Gerry Taylor egyetértett, mondván: „Nem hagyná, hogy az engedély nélküli javító javítsa a gázkazánját, miért van rendben, ha egy képzetlen szerelő az autóján dolgozik? Mindkettő biztonsági veszély. ”
Nem mindenki akarja látni a változásokat. A Motor Codes, amely a hivatalos ipari panaszokat kezeli, azt állítja, hogy az engedélyezés felesleges bürokrácia. A szóvivő azt mondta: “Visszhangoljuk a kormány véleményét, hogy az önpolitika a leghatékonyabb út.”
Hozzátette, hogy a biztonsági kérdéseket már a sofőr- és autó szabványügynökség szabályozza, amely az autó visszahívásait kezeli.
• Hibrid autó szervizelése az UP -n
A Motoripar Intézetének (IMI), amely meghatározza az autóipar nemzeti foglalkozási és képzési előírásait, azt állítja, hogy a mechanikának a gépjármű-technológiák előrehaladásának megfelelően kell frissítenie képességeiket.
Az IMI szóvivője azt mondta nekünk: „Az autók technológiája felrobbant az elmúlt 10 évben, így még egy szerelő, akinek egy évtizeddel ezelőtt megfelelő képzése volt, most már elavult képességei lennének.”
Az IMI szerint néhány motorgyártó már felvetette a kérdéseket az extra képzés bevezetésével kapcsolatban. “A VW Lane Assist technológiája egy radar videokamerát használ, amelyet egy rutin lökhárító javítása során ki lehet ütni az igazításból” – mondta a szóvivő.
„A VW technikusok ezt ellenőrzik. De egy képzetlen szerelő nem is veszi észre, hogy a technológia ott van. ”
Gondolod, hogy minden mechanikára engedélyeznie kellene? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *