Posted on

A CES

Amerikai EV Maker Fisker új, all-elektromos fisker érzelme feltárta az érzelem szalonját az idei Consumer Electronics Show (CES) -en, amelynek célja a Tesla Design S. kezelése.
129 000 dollárt (95 000 fontot) fog költeni, 2020 -ban szervezett bevezetéssel, így 6000 dollárral olcsóbb, mint a Tesla Design S 100D. Még mindig meghatározatlan, ha az Egyesült Királyság ügyfelei érzelmeket vásárolhatnak, ám a Fisker hazai piacán az ügyfelek most 2000 dollárért foglalhatnak le.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A kaliforniai márkás szerint az érzelem 575 kW (769 lóerő) teremt, az egyes kerekek elektromos motorjának köszönhetően, míg a 400 mérföldnyire is állítják. Ez sokkal több erő és változatos, mint a Tesla, ám a vonalon kívül nem olyan gyors, ha Fisker 0-60 mph-ot jelentett, kevesebb, mint három másodperc alatt elérhető. A Tesla 2,5 másodperc alatt képes lefedni ugyanazt a sprintot.
24
Az adsclose erről a hirdetésről

A Fisker szintén kijelenti, hogy az érzelmek kilenc perc alatt „több mint 100 mérföldes” változatosságot adhatnak a jármű ultrakargert technológiájának felhasználásával, bár nem pontosan távolíthatjuk el az akkumulátorok gyors tetejét az alapvető nyilvános díj pontjáról.
• A legjobb eladó elektromos járművek
Az érzelmek alumínium orra egy ötletes lidar rendszert ad az autonóm képességek számára, míg az oldalsó tükrözi azokat a kamerákat, amelyek lehetővé teszik a járműre néző panoráma 360 fokos kilátás nyílására, hogy segítsék a parkolást, valamint a biztonságot nagy sebességgel.
24

A CES érzelmeinek képei kihívást jelentő elülső véget mutatnak osztott fényszórókkal, valamint egy kis krómozott rácsot, a kupé-szerű négyajtós test mellett. Van egy kis csomagtartó spoiler is, míg a rövid hátsó túlnyúlás, valamint a nagy 24 hüvelykes könnyűfém kerekek elegáns megjelenést biztosítanak. Fisker szintén meghatározza, hogy az érzelem a világ legelső négyajtós járműve, amely a „pillangó” ajtókat sportolja.
A Fisker szintén várhatóan bemutatja a potenciálisan játékot megváltoztató szilárdtest akkumulátor-innovációt a CES-en, amelyet elméletileg 60 másodpercig teljes mértékben fel lehet tölteni. Az innováció áttörésének meg kell történnie, előfordulhat, hogy 2023-ig megvalósítható a Fisker EV-kbe, és potenciálisan helyettesíti a standard lítium-ion akkumulátorokat.
Tetszik a Fisker érzelem megjelenése? Hiszed, hogy sokkal jobb, mint a Tesla Design S? Értsük meg alább …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *