Posted on

A négyüléses McLaren szuperautó lehetséges, azonban nem lesz négy ajtó

A McLaren Design Variety is növekszik egy négyüléses, Mike Flewitt vezérigazgató szerint. A Shanghai Autószalonon való kizárólag az Auto Reveal-rel beszélt, Flewitt elismerte, hogy a négyüléses McLaren olyasmi, amit üzleti vállalkozása továbbra is vizsgál, de kizárta a négyajtós modellt: „Négy helyet látok, bár nem négy ajtót”. ő mondta nekünk.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

“Lehet, hogy sportsorozat vagy végső sorozatok is, és láthatom, hogy a GT tovább javítja annak használhatóságát, és tovább mozog ebbe az irányba, ha a járműnek legalább 2+2 konfigurációja van”
• A legfinomabb szuperautók, amelyeket most vásárolni kell
„Megnéznénk, megnézhetjük, hogy a piac akar -e, és megnézheti, hogy még mindig rendelkezne -e a járműveinkből kívánt vezetési tulajdonságok – egy kissé hosszabb tengelytávot kell használnia, hogy elveszítse a Kicsit az ottani agilitás. Ha azonban az, amit visszatértél, vonzóbb volt, mint ami még abban a szakaszban van, akkor talán igen.
Flewitt szintén elmagyarázta azt a folyamatot, amellyel a McLaren megy, mielőtt aláírna egy 2+2 modellt. „Amikor elkészítjük a terméktervezésünket, három dolgot mindig mérek: az üzleti tok, a márka – egyértelműen követelmény lesz, hogy McLaren illeszkedjen az általunk épített márkához, valamint a harmadik az innováció körül van – Követelmény lesz, hogy a legfinomabb legyen az osztályban, és vezesse a piacot ” – mondta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *