Posted on

9 dolog, amit felfedeztünk a 2018 -as Genfi Autószalonon

, egyes szempontokban a motoros kiállítások az években rendkívül kissé megváltoztak Megvizsgálta az autók stílusáról, és beszélt. Más szempontból azonban a motoros kiállítások, valamint az általuk bemutatott motorok minden elismerésből kialakultak, egészen a pontig, hogy a Genf 1905 -ös ügyfele a 2018 -as genfi ​​autókiállítás padlójára teleportált. hely.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Még az autóban a 21. századi újságírók is, akik nem immuálisak a gépjármű -műsor furcsa zavarral szemben – bár ez ritkán kapja meg a pontot, amikor megkövetelik a cravats meglazítását, valamint a tubákdobozok kitörését – ez még azóta is származik. Évről évre gyors a módosítás sebessége az autóipari piacon.
• Bármi is legyen a 2018 -as genfi ​​autókiállításon
Ha van valami, akkor az utóbbi időben felgyorsul a kommunikáció és az autonóm vezetési technológiák integrációjával, az elektromos és hibrid hajtóművek alacsonyabb kibocsátásának csökkentése, valamint az előállítások előállítása, amelyek a gépjárművekben látható járműveket átalakító módszerek előállításában. –
A 2018. évi Genfi Autóbemutató mindezen folyamatok nagymértékben elterjedtek, mivel a termelők érdeklődést mutattak a bejelentéseikkel és a leleplezésükkel is. Az információ áradása kiszivárog, és nagy összeget fedeztünk fel a hatalmas fényképről, valamint az útmutatásokról, amelyeket a piac rövid, közepes és hosszú távon is elindít. Természetesen ugyanabban az időben, amikor a rendelkezésre álló legfontosabb átfogó technikákat feltérképezték, nagy meglepetés volt, valamint az öröm, hogy a részletekből megszerezzük. Az alábbiakban ízeket kaphat mind a 9 -es, mind a kicsi, mind a kicsi, a 2018 -as Genfi Autószalonon felfedeztük
9 dolog, amit felfedeztünk a 2018 -as genfi ​​autókiállításon
Az autótervezők szeretik megvizsgálni riválisaik áruit
A motoros kiállítások egyértelmű esélyt jelentenek az iparág teljes terveinek elnyelésére az elkövetkező néhány évre egyetlen nap alatt. Ugyanígy fantasztikus lehetőséget kínálnak a rivális járműtervezők számára, hogy szemmel tartsák a versenytársak számára. Ez Marc Lichte, az Audi stílusvezetője, aki megvizsgálja a Renault Ez-Go koncepciót, amelyet a jármű stílusú világának egy újabb nehézsúlya, Laurens van den Acker fejlesztett ki. aki megérti, amit gondol, valószínűleg; “Lehet, hogy a kerekek nagyobbak lehetnek”.

A Jeep standja márkát mutatott az egészségtelen egészségben
Miután januárban elmagyarázta a Jeep 2017. évi értékesítési teljesítményét “szégyenteljesnek”, az FCA menedzserje, Sergio Marchionne kijelenti, hogy “boldog” a 4×4 márka 40 % -os értékesítési növekedésével eddig. A show -ban a Jeepnek örült a siker romlásának egy nagy standjával, amely elrontotta az FCA többi márkáját. Valójában a Mammoth Jeep installáció olyan nagy volt, hogy a Fiat formájában, Alfa Romeo, valamint a Maserati mindezt a tartalék helyével áll.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *