Posted on

A Jaguar Land Rover Nick Rogers -je, hogy elhagyja az üzletet

Nick Rogers, a Jaguar Land Rover termékmérnöki ügyvezető igazgatója, valamint az éves autó vezetõi körében rutin, a Brit List kiderítette, hogy elhagyja a társaságot, hogy elhagyja a társaságot –
Rogers 37 éve van a Land Rovernél, 1984 -ben kezdve a brit Leyland korban, mint a testmérnöki tanítvány, és a rangsorokkal emelkedett, hogy üljön a JLR igazgatóságán.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Vezette azokat a mérnöki csapatokat, amelyek elődjén kívül, a közelmúltban kitett új Variety Rover-t is biztosították, valamint olyan autók és teherautók, mint például a korábbi autó, valamint az év világjárművek, valamint a Jaguar I-Pace, valamint a reinkarnációja. A Land Rover Defender. Az év végén lemond.

A Land Rover bemutatja az új MY23 Defendert, valamint az új Korlátozott Edition Discovery -t

Rogers bejelentette, hogy a LinkedIn -en távozik: „Több mint 37 éve nagy megtiszteltetés volt egy ilyen csodálatos embercsoporttal együtt dolgozni, hogy megtervezzék, és bemutatjuk a világ néhány legkívánatosabb autót. Az új védő, valamint az új Variety Rover legfrissebb bevezetése, különösen a tech -zavarók, bizonyíték arra, hogy a JLR háztartása miként alakult át, és növekedett – az ellenálló képesség, a döntés és az úttörő lelkesedés hihetetlen.
„Ma, gyakorlatilag négy évtized után, ideje átadni egy erősebb műszaki csapatot, úttörő lelkesedéssel, hogy továbbra is zavaró termékeket állítson elő ebben az állandóan változó világban.
“Köszönetem, valamint a legfinomabb vágyaim a JLR család mindenkinek.”
A Jaguar Land Rover vezérigazgatója, Thierry Bolloré azt mondta: „Szeretnék köszönetet mondani Nicknek egy csodálatos 37 évig a cégünkkel.
„Az elmúlt évtizedekben Nick megtapasztalta, formázta és vezette a Land Rover – valamint a Jaguar Land Rover történetet. A jövőben minden sikert vágyunk rá.
“Utódja az elkövetkező hetekben egy későbbi nyilatkozat tárgyát képezi.”
Hasonlóképpen, Rogers várhatóan hamarosan nyilatkozatot tesz a jövőjéről.
Vessen egy pillantást most az Egyesült Királyság legszélesebb választékaira és teherautóira …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *