Posted on

Aston Martin V8 Cygnet unleashed at Goodwood with 430bhp

Aston Martin will arrive at the 2018 Goodwood festival of speed with not one, but two all-new cars set to take on the well-known hillclimb.
Az új 715BHP DBS Superleggera zászlóshajóhoz való csatlakozás egy egyszeri Cygnet lesz, amelyet az Aston Q testreszabási szolgáltatása, amelyet a cég a “Legfelsőbb Városi Car” nevez.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• Legújabb hír: a 2018-as sebességű fesztivál
Produced at the behest of one of Aston’s customers, the V8 Cygnet struggles to hide its new powertrain – a 4.7-litre, 430bhp V8 lifted from the previous-generation Vantage S.
14

Az új motor egy teljes 3,4 liter nagyobb, mint a négyhengeres egység, amely az eredeti CygNet motorháztetője alatt van felszerelve. produced from 2011 to 2013, the Toyota iq based city car was used by Aston to adhere to European Union fleet emissions regulations, and produced just 97bhp.
A 333BHP extra fedélzeten Aston Martin azt állítja, hogy a V8 Cygnet képes 0-62mph-re 4,2 másodperc alatt – gyorsabb, mint a kimenő V8 Vantage S. A felső sebesség 170mph-nál kapható.
Az új motor elhelyezéséhez egy új elülső válaszfalat és az átviteli alagútot fémlemezből készítették, míg az alfékeket és a szuszpenziót részben megosztják az előző generációs Vantage-val is.
Tehát a sebességváltó. Ez egy hétsebességes Sportshift II sebességváltó, amely a hátsó kerekek számára egy apró nyomatékcsőn keresztül küld. Dobj egy teljes roll ketrecbe és egy új iker-kilépő kipufogórendszert, és a V8 Cygnet javaslatait a mérlegek 1,375 kg-on.
14

Elsewhere, the visibly larger track front and rear is bookended by new 19-inch alloy wheels, sitting over new 380mm brake discs at the front, and 330mm pieces at the rear.
A kabinban rögzített hátsó szénszálas Recaro vödörülések találhatók, négypontos hevederekkel. Egy kivehető kormánykerék teszi a vágást is, és egy olyan eszköz előtt ül, amelyen a Binnacle felemelte a Vantage-t.
A V8 Cygnet a legjobb dolog, hogy elérje a jó sebességű fesztiválot? Nézze meg a többi autót az idei show-ban, és döntse el magadért …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *