Posted on

A Vauxhall a Crossland, a Grandland és az Insignia

költségeinek költségeit a Vauxhall újból megismételte a Crossland, a Grandland és az Insignia Trim-szintű szerkezete. A folyamat során a vállalat minden specifikációhoz hozzáadott néhány extra alapvető berendezést, és 2400 fontkal csökkentette néhány tervének árát.
Mindhárom jármű most ugyanazt az alapvető díszítési szintű szerkezetet kapja, amelyet három, a Design, a GS Line és a Ultimate nevű specifikációra osztanak. A Vauxhall Crossland költségei most 18 415 GBP-től kezdődnek, ami gyakorlatilag 2000 font olcsóbb, mint a régi SE kiadású alapmodell.

A Vauxhall embléma 2024 -ben újjászületett SUV -ként

A legolcsóbb tervezési modell a régi SE modell specifikációján alakul ki, olyan biztonsági berendezések hozzáadásával, mint például az előremenő ütközési riasztás és az automatikus vészfékezés. A vásárlók 16 hüvelykes könnyűfém kerekeket, egy hét hüvelykes érintőképernyőt és a sáv indulási figyelmeztetését is kapják.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A Crossland GS vonalának ára 20 840 GBP-től kezdődik, a Vauxhall leginkább megfizethető 128 lóerős 1,2 literes benzinmotorjával. Az alapmodellen történő frissítések között szerepel a 17 hüvelykes könnyűfém kerekek, a magánszemélyek üveg, a kontrasztos fekete tetőfedő rendszer és a fényes fekete külső burkolat. Az infotainment rendszert szintén kicserélik egy nagyobb nyolc hüvelykes rendszerre, és a kettős zóna éghajlatkezelése ma már standard.
A Vauxhall új tartománytáblájának legfelsõbb specifikációja 19 hüvelykes ötvözeteket, LED fényszórókat és karosszéria színű pótlásokat ad az autó lökhárítóihoz, kerék ívekhez, ajtó díszlemezekhez és csúszós tányérokhoz. A kabinot fűtött első ülésekkel, Alcantara kárpitozással, fűtött kormánykerékkel és panorámás visszapillantó kamerával is kap. A költségek 24 515 GBP -től kezdődnek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *