Posted on

A VW Golf GTI első évtizede: A 404 lóerős kiállítási autó megérkezik a Worthersee-be

A Volkswagen két egyszeri kiállítási autót mutatott be az éves „Worthersee GTI Trefen” -ben (Wörhhersee GTI találkozó) Ausztriában. Az első autó a Golf GTI 404 lóerős verziója, a Volkswagen Golf GTI első évtizede, és egy hibrid hajtóművet tartalmaz, amely erős benzinmotorból és egy kis elektromos motorból származó hátsó kerekekből áll.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Az elülső motor az első kerekeket normál módon hajtja végre, míg a hátsó motor körülbelül 17 lóerővel rendelkezik, hogy meghajtja a hátsó kerekeket, és az autót lassú sebességgel táplálja a város körül, teljesen elektromos üzemmódban. Az energiát szolgáltató akkumulátorokat regeneráló fékezéssel kell felújítani. A golf GTI első évtizedét elülső meghajtó, hátsó meghajtó vagy négykerék-meghajtássá állíthatja egy tabletta vagy okostelefon-alkalmazás segítségével, amelyet az autón belüli infotainment rendszeren jelenítenek meg.
• A legjobb forró ferdehátúak
23

A feltűnő kék színű, az első dolog, amit észrevesz a golf GTI első évtizedében, beleértve a motorháztetőcsíkokat és a Gloss Black Honeycomb rácsot. Van még egy Clubsport spoiler a hátsó részén, a 20 hüvelykes könnyűfém kerekek, valamint a ’10’ és az „első évtized” jelvények, amelyek azt jelzik, hogy ez a márka 10. Worthersee show-autója. Ezt és az összes korábbi Worthersee különlegességet a Volkswagen gyakornokok készítették és építették.
A belső részben csak két ülés van, bár nagyon hi -tech, és egy alkalmazás segítségével vezérelhetők – masszázsfunkcióval és elektromos beállítással. Néhány illesztő szín a Livery és az első évtized jelvényekből befejezi a kabinot, bár az audiofileket is örül a hatalmas 1690 wattos hangrendszer, 11 hangszóróval.
23

A másik show -autó az idei kiállításon a Golf GTE Estate Impulse, amely sokkal funkcionálisabb test stílusban hasonló a GTI -hez. A GTE akkumulátorait 8,8 kWh-ról 18,8 kWh-ra korszerűsítették, megduplázva az autó teljesen elektromos tartományát.
Korábban a Volkswagen Worthersee show-autók nem tették meg a gyártáshoz, de valószínű, hogy a GTI-ben lévő hatalmas 2,0 literes motor és a GTE-ben lévő feltöltött akkumulátorok eljutnak a jövőbeli útkocsikhoz.
Mit gondolsz a két VW golf akcióról? Tudassa velünk a megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *