Posted on

A Fisker a „Magic Works” Egyesült Királyság mérnöki bázisának

megnyitására állítja be az Egyesült Államok elektromos járművek indítását, a Fisker ellenőrizte, hogy az Egyesült Királyság Mérnöki Központjának megnyitását tervezi, amelyet az Aston Martin egykori Martin David King vezet.
A Fisker Magic Works, amint azt nevezik, az alacsony volumenű, gyors fejlődésű autóprogramokkal, valamint a Fisker Models speciális verzióival való munkájára áll-a King korábbi munkájához hasonló rövid, ahol az Aston Martin speciális műveleteiben díjat fizetett. –

Új 2022 -es Fisker Ocean SUV eladó az Egyesült Királyságban 34 990 £ -tól

A Fisker vezérigazgatója, valamint az elnök, Henrik Fisker elmondta: „Teljes sebességgel állunk elő, hogy 2025 -ig négy egyedi autóvezetéket biztosítsunk, előrelépéssel haladva, és a radikális új koncepciókat a világméretű járműpiacra tolja.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

„A Fisker Magic Works lehetőséget kínál arra, hogy fenntartható és nagyszerű autókat állítsunk elő a jól megalapozott piaci szegmensek határain kívül. David King felvétele emellett megerősíti a mérnöki és innovatív szakértelmünket, valamint már két érdekes munkát kiosztottam neki, amelyek megmutatom képességeinket a rendkívül speciális anyagokban, valamint a kifejezetten az öko-tudatos autószereplő számára létrehozott technológiákban. ”
David King kommentálta: „Ez egy kivételesen érdekes esély egy új mérnöki központ előállítására, amelynek célja a figyelemre méltó fogalmak életre keltése. Miután megszálltam a nagy elmozdulású benzinmotorokkal rendelkező autókon dolgozva, arra gondolok, hogy a stílusban és a műszaki rugalmassággal dolgozom. ”
A Fisker a jövő hónap LA Motor Show -ján bemutatja a legelső autóját, a Fisker -óceánt. Az ötajtós allektromos kialakítást a fenntarthatóság szem előtt tartásával fejlesztették ki, valamint egy vegán belső választást, valamint a tető napelemeit is magában foglalja. Az Egyesült Államokban a költségek 37 499 USD -tól kezdődnek, bármiféle EV -támogatás előtt, plusz adók, amikor Fisker többféle 350 mérföldet hirdetett.
Az óceán brit értékesítése valószínűleg 2023-ban kezdődik, közvetlenül a fogyasztók számára, nem pedig a márkakereskedések segítségével, vagy egy all-inclusive tagsági szolgáltatással, pénzügyi szolgáltató segítségével. A Fisker szintén ellenőrizte, hogy a márka legelső brit tapasztalati központja Londonban nyílik meg.
Kattintson ide közvetlenül az Egyesült Királyságban eladó legjobb elektromos járművek felsorolásához …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *