Posted on

A Blacklane nagy részesedést vállal a Jaguar Land Rover Havn Ride üdvözlő szolgáltatásában

, a Blacklane-ben, a Blacklane-ben, a többségi részesedést megszerezte a HAVN-ban-a Jaguar Land Rover londoni székhelyű prémium-suting szolgáltatásában.
Az üzlet részeként a Blacklane hozzáadta a tiszta elektromos Jaguar I-Pace-t a névjegyzékéhez, amely a vállalat szélesebb körű tervének részét képezi, hogy üzleti tevékenységét zöldebbé tegye. A Blacklane már elkezdte villamosítani a globális flottáját – és a cég 2017 óta ellensúlyozza szén -dioxid -kibocsátását, amely az első az ágazat számára.

A 10 legjobb családi autó 2022 -es vásárláshoz

A HAVN -t 2019 -ben indította el a Jaguar Land Rover Fledgling Mobilitási Szolgálata, az Inmotion. A kockázatitőke -projektet úgy tervezték, hogy az innovatív új szolgáltatások ugródeszkája legyen, amely autonóm, elektromos és összekapcsolt járműtechnikát használ.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A Havn ugyanúgy működik, mint az Uber prémium verziója. Az ügyfelek egy dedikált okostelefon-alkalmazás segítségével foglalnak egy utazást, de ahelyett, hogy a Toyota Priusban vagy a Skoda Octavia-ban a rendeltetési helyükhöz tartoznának, a Jaguar I-Pace-ban vezetik őket.
Az ügyfelek még a preferenciáik szerint is testreszabhatják a tapasztalataikat, kiválasztva kedvenc zenét az utazáshoz, valamint a kabin hőmérsékletét és az interakció szintjét, amelyet a sofőrtől szeretnének.
Lars Klawitter, a Intmotion 107. stúdió ügyvezető igazgatója elmondta: „Ez olyan társaságok partnersége, amelyek hisznek abban, hogy az első. Havn volt a londoni első teljesen elektromos sofőr szolgáltatás a 2019-es év első teljesen elektromos világ autójával, díjnyertes Jaguar I-Pace-vel, míg a Blacklane bevezette az első szén-dioxid-eltolási programot az iparban. ”
A lovaglás és az autó megosztása illeszkedik-e az életmódjához? Olvassa el itt az iparághoz tartozó végső útmutatónkat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *