Posted on

NISSAN E-NV200: A legelső elektromos kisteherautó a 13 393 GBP-től

kiadásra a Nissan feltárta az új E-NV200 kisteherautó költségeit, amely 13 393 fontot jelent. A vártnál alacsonyabb áron kívül a Nissan kijelenti, hogy az E-NV200 a rutinszerű dízelüzemű kisteherautó egyszerű töredéke lesz. Az E-NV200 kisteherautó szintén megtekint egy új, teljesen elektromos taxistílust, amelyet a Nissan 2015-től a London hagyományos fekete fülkéinek cseréjére készül.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A 13 393 GBP-es szám a belépő szintű Nissan E-NV200 Acenta Van-ra vonatkozik, amikor az akkumulátor bérleti kötegével kapják meg. A közvetlen közúti költség 16 562,20 font, beleértve az Egyesült Királyság 8000 GBP-es kormányzati támogatását, amely az itt kínált összes plug-in kisteherautóra vonatkozik. Az elektromos kisteherautó mentesül a londoni torlódási díj alól, valamint az éves közúti adó alól. Az E-NV200-at szintén ötüléses „Combi” modellként kínálják, amely 5000 font összegű elektromos autókra és teherautó-támogatásra jogosult.
Adja hozzá ezeket az előnyöket az üzemanyagköltség-megtakarításhoz (a Nissan a működési költségek évi 2500 font csökkenését célozza meg, a kiszolgálási költségek 575 £ -kal csökkennek) Nissan saját bullish figurái. A számadatok egy négyéves tulajdonosi időszak körül állnak, amelyek évente 9375 mérföldet vesznek igénybe. Eközben egy akkumulátor -bérleti köteg 61 font, valamint havonta 109 font között áll vissza, az éves futásteljesítménytől függően.
A legmagasabb fokú minták a Tekna Fast Plus specifikációja, amely 19 324 fontba kerül az E-NV200 kisteherautó számára, valamint 26 309 GBP az ötülésnél. A magas spektrumú minták gyors töltésű készletet kapnak, amely a töltési időt négy óráról 80 % -ra csökkenti 30 perc alatt. Minden verzió kap egy közös visszapillantó bütyköt, valamint az energiacserélő tükröket egy kissé kevésbé stresszes városi létezéshez.
A Nissan egy hétüléses taxi verziót készít, amely sokkal több szüreti stílusú csípést készít, hogy nulla emisszióként szolgáljon, és ennek a formatervezésnek a költségei még bejelentésre kerülnek.
Az E-NV200 furgonos testén fekszik a Nissan Leaf Lechback, a világ nagyon népszerű allektromos autójának elektromos működése. A kisteherautó bejelentett változatossága 105 mérföld, valamint a legnagyobb sebessége 75 mph. Úgy tűnik, hogy a fehér furgon fickó hátsó háta nem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *