Posted on

„Gordon Murray az autóvilágnak szól, ami David Attenborough a Föld bolygónak”

Nem itt az ideje, hogy elismertük, megünnepeljük és jutalmazzuk azokat a kis embereket, akik megmutatják a vállalati óriásokat Egy autóiparban, amely nap mint nap változik?
A nagyvállalatok és az éles, alkalmas vezérigazgatók, akik megpróbálják (és általában kudarcot vallnak) a pazar, túlzottan megismételt produkciókat az internet útján, túl gyakran laposak. Gordon Murray azonban lényegében és az új autójának véletlenül leleplezve az alulértékelt hűvös, betekintés, érzelmek és élvezet mesterkurzusa volt a bloke -tól, aki az autóvilág felé tart, ami David Attenborough a Föld bolygó számára.

Új, csak pályán átnyúló Gordon Murray T.50s Niki Lauda 725 lóerővel érkezik

Arra sürgetem, hogy élvezze Murray professzor mini-dokumentum-szerű adását a Gordonmurrayautomotive.com segítségével. Nagy, kevésbé karizmatikus főnökökkel rendelkező cégek, néznek, hallgatnak és tanulnak. BBC 2, adja meg a profit saját sorozatát. Az Egyesült Királyság kormánya, regisztrálja őt a Comells Automotive különleges tanácsadójaként.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Kiváló volt az alapvető, mégis kreatív bejelentés egy másik kis játékos, a Dacia-tól, amely a Sandero Stepway két üzemanyag-változatát értékesíti egy áron, amelyhez a valós vásárlók kapcsolódhatnak. Ez az egyik legfinomabb példa arra, hogy egy kis cég gondolkodik a dobozon kívül, és valami hiteles, zöld (ish), különleges és könnyen elérhető – egy olyan időben, amikor az LPG szivattyúk sokkal szélesebb körben elérhetők, mint a nyilvános töltési pontok sok vagy sok vagy Sok város.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *