Posted on

New Ford Mustang California special revealed with retro styling tweaks

The Ford Mustang range has a new member. A Mustang California különleges olyan megjelölés, amely az 1960-as évekre visszavezethető, de eddig nem tett hivatalos megjelenést Európában.
A legújabb autó, amely a nevet viseli, az aktuális Mustang GT átváltható. A kozmetikai változásokra összpontosít, amelyek kívülről fekete, fekete, piros és szürke matrica csíkozik az autó oldalán, és különálló, 19 hüvelykes kerekeket. Az utóbbiak a “karbonizált szürke”, az oldalsó szoknyák, a hátsó diffúzor és a nagyobb első elosztó. A GT / CS logók bőségesen jelennek meg, van egy szintetikus hátsó töltő sapka, és van néhány hátsó oldalsó léggömbök az opciók listáján.

Ford Mustang Mach 1 Vs Ford Mustang Mach-E: Benzin vs Elektromos Twin Test

Inside, Ford has added grey suede ‘Miko’ (a material made from recycled polyester) to part of the seats and the inner door panels. Van egy “Carbon Hex” alumínium burkolat a műszercsoport, a Mustang California speciális plakk és a GT / CS logók, amelyek domborodtak az üléseken és a padlószőnyegeken.
15

Ford’s SYNC 3 infotainment system with Apple CarPlay and Android car connectivity features as standard, as does a suite of chauffeur support technologies incorporating adaptive cruise control with lane-keeping assistance.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az 5,0 literes természetesen aspirált V8 változatlan, 444bhp és 529 nm nyomaték előállítása. When combined with the standard-fit six-speed manual gearbox, this makes for a 0-62mph time of 4.8 seconds. Az opcionális 10 sebességű automatikus csökkenti ezt a 4.5SEC-t.
A Kaliforniai Special kilenc külső színekben kapható, beleértve a Grabber Blue and Cyber ​​Orange-t is. Ára 52,105 €, csak £ 650 sokkal több, mint egy rendszeres mustang gt átváltható.
“A Kaliforniai Special a Mustang örökségének hatalmas része Amerikában, és annyira szimbolizálja, amit Mustang áll: A vezetés öröme és a nyílt út szabadsága” – mondta Ford Europe’s Mustang Chief program mérnöke Matthias Tonn, hozzáadásával, “Ezek az eszmék ugyanolyan erősen rezonálnak, mint az európai vezetői lelkesek, így az idővevők mostantól az itteni ügyfelek meg kell tapasztalniuk a különálló kaliforniai speciális stílus, a teljesítmény és a vezetés szórakoztató keverékét.”
Kattintson ide a kiterjedt Ford Mustang felülvizsgálatunkhoz …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *