Posted on

A 2014. évi Land Rover Discovery Fotók

kémprofesszionális fotósunk az új, 2014-es Land Rover Discovery új gyártási változatát fogta el.
Noha vizuálisan, úgy néz ki, mintha nem sok minden megváltozott, a legnagyobb változások a bőr alatt vannak. Az új, 2014-es kialakítás természetesen szívható 5,0 literes V8-at-bár ezt az Egyesült Királyságban nem kínálták-egy gazdaságosabb, feltöltött V6 egység helyén.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• Land Rover Discovery Review
Az új Discovery a Jaguar F-típusú 375 lóerős 3,0 literes V6-os motort a feltöltött 375 lóerős 3,0 literes Motor-t kapja, miközben csökkenti a CO2-kibocsátást, valamint az üzemanyag-fogyasztást. Hasonlóképpen van annak a lehetősége, hogy ezt a motort az Egyesült Királyságban kínálhatják.
A motor elrendezése miatt az új felfedezés valószínűleg nem fogja felfedezni a kilenc sebességű sebességváltót a Variety Rover Evoque-ban, és várhatóan ragaszkodik a jelenlegi autó nyolc sebességű ZF sebességváltójához.
A kozmetikai módosítások olyan új LED -csíkokat tartalmaznak, mint például az új Variety Rover. A rácsot szintén kissé módosították, elliptikus kivágásokkal a fényszórókhoz. A belső tér valószínűleg új műszerfalat és kormánykeréket is kap.
A 2014. évi Land Rover Discovery árai várhatóan körülbelül 38 000 fontot fognak kezdeni, a legelső szállításokat pedig 2014 első negyedévében.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *