Posted on

Az intelligens Fortwo Brabus kémkedett

Most megjelent a rutinszerű Fortwo, a Brabus hangoló cég munkába állhat a hivatalos go-baster Hot Hatch verzió előállításához. Az új kémfelvételek azt mutatják, hogy a Brabus egy testreszabott elülső rácsot, valamint a Bodykit-et, az alacsonyabb profilú gumiabroncsokat, valamint a kettős kilépő kipufogógáz kapható. Mint a Brabus-val feltöltött Fortwos korábbi iterációi, a 2015-ös formatervezés egy turbófeltöltéssel ellátott hátsó háromhengeres motort fog felhasználni.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A Brabus ventilátora a 898cc Motors Power -t a rutin Fortwo Turbo 89 lóerős 89 lóerősségéből szivattyúzza a 110 lóerősségtől északra, és meghajtja a hátsó kerekeket. A legelső alkalommal egy kézikönyv-sebességváltó forró intelligenssé teszi, és emellett nagyszerű hírek az átviteli osztályon elérhetőek az automatizált kézikönyv ötfokozatának halálának típusában. A Brabus ehelyett hozzáférést kap a Mercedes A-Class család hét sebességű, kettős tengelykapcsolójának paddleshift sebességváltójához.
A Mercedes indoklása, hogy Brabus a saját házon belüli tunerje helyett a Dinky bölcset övezi, kétszeres. Először is, ott van a Heritage Element-a Brabus Smarts-nak van valami kultusza, amely megfelel a városi autó rajongóinak, valamint a diehardok azt akarják, hogy a Brabus-szemléletű TOTS vonala továbbra is folytatódjon az új verzió számára.
A második, kevésbé érzelmi ok az, hogy az AMG ugyanolyan jó, ha egy teljesen új formatervezésű – egy olyan, amelyre még soha nem lélegzett – hozzáadta a portfólióját. Jelenleg nehéz a munkahelyi munkában, amely aláírja az AMG GT Sporttalkocsit, valamint az új C63 AMG -vel, valamint az ML Coupe AMG -vel, amely a szárnyakban vár, az AMG rengeteg van a tányéron. A Brabus funkciója, mint a szagok fellendezésének go-to-to-to-to-to-to-to-to-to-to-to-to-to-to-to-to-to-to-to-to-to-to-to-to-to-to-to-to-to-to-to-to-to-to-to-to-to-to-to-to-to-tho-to-to-tho-to-to-to-tó.
Mivel az új bölcs forgalom megosztja a hajtáslánc elemeit a kétüléses Fortwo-val, lehetséges, hogy a Brabus megfelelő időben a bölcs szupermini iránti érdeklődést mutatja. Hivatalosan egyetlen RenaultSport verzióját nem tervezik a Renault Twingo, így egy új bölcs Forfour Brabus vonzó hátsó meghajtású városi autókat és teherautókat szállítana a Suzuki Swift Sport, valamint a Fiat 500 Abarth versenytársa számára.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *