Posted on

Új Lexus LF-Z Elektromos Idea Previews Brand EV Future

A Lexus áttekintést nyújtott arról, hogy pontosan hogyan nézhetik ki a tiszta elektromos tervei ezzel a figyelemre méltó LF-Z elektromos koncepcióval.
Az új fejlesztés egy négyüléses SUV-kereszteződés, amelynek fülke-hátrányos stílusa szokatlan az EV számára. A Lexus kijelenti, hogy az autók és a teherautók egy testreszabott elektromos platformon ülnek, amely szinte az E-TNGA-nak szól, az EV-specifikus alapok, amelyekre a Toyota testvér márka alapja a közelgő BZ modell sorozatát.

A legjobb elektromos autók és teherautók 2022 -es vásárláshoz

A Lexus LF-Z villamosított 4 880 mm hosszú, valamint 1600 mm magas-tehát csak 10 mm-rel rövidebb, mint a Lexus jelenlegi zászlóshajója Európában, az RX-ben, ám a tetővonal teljes 80 mm-rel alacsonyabb, mint az autó. Az EV tengelytávja is 160 mm-rel hosszabb, míg a front-end stílus pontosan megmutatja, hogy a Lexus hogyan tervezi kifejleszteni összetett „orsórácsát”, amikor nincs szükség a bevitelre a belső égésű motor nagyszerű számára.
16

Belül van egy vezetőre összpontosító kialakítás az elülső oldalon, a kormánykerék kapcsolóinak keverékével, valamint egy head-up kijelzővel. A kabin hátsó részén két konténer ülés található.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Az LF-Z tartalmazza a Lexus Direct4 négykerék-meghajtó rendszerét, valamint egy elektromos motor beállítást, amely 536 lóerővel, valamint 700 nm nyomatékkal rendelkezik-elegendő ahhoz, hogy az LF-Z 0-62 mph-ig villamosodjon 3,0 másodperc alatt. A Lexus kimondja, hogy az akkumulátor egy 90 kWh-os lítium-ion egység, valamint hogy az LF-Z akár 600 km-re (373 mérföld) is utazhat a feltöltések között. A maximális újratöltési sebessége 150 kW.
A Lexus most 20 teljesen új vagy átalakított mintát tervez bevezetni a következő öt évben. Ez magában foglalja több mint 10 tiszta elektromos, plug-in hibrid, valamint rutin hibrid járműveket, valamint a társaság elnökét, Koji Sato-t. –
“Két új, ebben az évben kiadott új mintával kezdve” – ​​mondta. “Folytatjuk az ötletes termékeket, amelyek színt adnak ügyfeleink diverzifikáló módjához.”
Kattintson ide közvetlenül ide, hogy megnézze az All-elektromos Lexus 300E értékelését …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *