Posted on

“Sok autókereskedés csak nem próbálja meg eléggé keményen”

Nem vagyok biztos benne, hogy ez a lustaság, az önelégültség, az arrogancia vagy a letargia, ez a kérdés néhány franchise -márkakereskedésnél. De tudom, hogy sokan nem próbálnak eléggé keményen-miközben továbbra is megnyomják az önpusztító gombjaikat. Vegyük példaként a Land Rover és az üléskereskedő hálózatait. Mindkét termelő milliárdot fektet be, és eddig a legfinomabb autóikat gyártja. Cserébe azonban hálózataik a sofőr hatalmi márkakereskedés felmérésében az utolsó és a második last-ban ártalmatlanították magukat.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Ha a két óriás igazgatói és kereskedő fejlesztési vezetõi nem követelnek óriási változásokat az eladó szintjén, akkor nekik kell lenniük. Még én – mindkét marqu rajongója és korábbi fizető ügyfele is – mélyen elmosódottnak érzem magam. Soha nem ismertem a Midlands céget, amely hosszabb ideig dolgozik, jobb autókat épít, vagy keményebben próbálkozom. Eközben a kereskedőhálózat megszerzi a legalacsonyabb státuszt. Szép munka.

Az Egyesült Királyság új autóértékesítése 2022 januárjában 27,5% -kal nőtt

Nagyjából ugyanaz az üléssel. A barcelonai központjában megvitattam és meghajtottam a jelenlegi és jövőbeli autókat, amelyek ugyanolyan jók, mint vagy jobbak, mint a Volkswagen nővér. A kereskedőhálózat reakciója? Alvás a rájönési zónába! 2015 -ben az ülés hasonlóan Iffy területen volt. Az érintett társaság megkérdezte, hogy foglalkozom -e a konferenciájával, hogy elmondjam a hibás franchise -kat, hol tévednek. Fizetetlen, és feladtam egy hétvégét, amely kiemelte a korábban meglátogatott bemutatótermek kudarcát. Öt év elteltével továbbra is a negyedik osztályt támogatják – a DS, a Renault, a Mercedes, a Nissan és a BMW Networks otthont adnak. Mindegyiket zavarónak kell lennie, különösen a Land Rover, a Mercedes és a BMW eladóknak. Az ilyen prémium termékek nyilvánvaló vonzerejük van-de nem, ha az alsó szintű kereskedőhálózatokból származnak. Újságíróként beszélek, és olyan fogyasztóként beszélek, akinek még mindig szerény Landie, Merc és BM termékei vannak a személyes autógyűjteményében.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *