Posted on

Új 2022 -es Ford Mondeo feltárta a kínai piacra

A Mondeo jelvény visszatért – de nem Nagy -Britanniában. A Ford feltárta ikonikus családi autójának új generációját, amely 2022 -ben az utaknak köszönhető, de a modell nem kerül forgalomba az Egyesült Királyságban, Európában vagy az Egyesült Államokban, és csak Kína.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A Sanghajban, a Sanghajban, a kínai ügyfelek számára tervezett, a Changan Ford építi, valószínűleg az új EVOS SUV mellett, amelyet egy ideig pletykáltak, hogy a Mondeo utódja legyen. Az is valószínű, hogy az új Mondeo megosztja az EVOS platformját.

Új 2021 -es Ford Evos SUV, a Shanghai Autószalonon mutatták be

Rengeteg tervezési inspirációt igényel az EVOS SUV -től, megosztva ugyanazt a tervezési nyelvet, mint a Changan Ford másik új modelljének. A merész első rácsot egy LED -es világító sáv csatlakozik, amely a motorháztető hátsó szélén fut, amely összeköti a két nappali futó fénycsoportot.
Alul ülnek a fő fényszóró egységek, míg az autó hasonló, kupé-szerű tetővonalakkal rendelkezik. Az autó hátsó vége hagyományosabb, nagyobb hátsó lámpákkal, amelyek inspirálják a Mustangot, és az EVOS-on található C-alakú elemek helyett.
A márka rámutat néhány olyan prémium érintésre, amelyet az új modellbe terveztek, mint például a pop-out ajtófogantyúk és a hátsó lámpák összekötő fényes fekete fasciája. A márka szerint 63 mm -rel hosszabb és 23 mm szélesebb, mint a kimenő modell, a Mondeo MK4, míg a tengelytáv 104 mm -rel nőtt, és hátul további helyet teremt.
6

Hivatalosan a Ford nem mutatta be az autó belsejét, bár valószínűleg az EVOS -szal megosztott kabin -építészetre támaszkodik. Ez azt jelentené, hogy a Mondeo magas spektrumú verziói teljes szélességű digitális műszerfalmal érkeznek, amely 12,3 hüvelykes digitális műszerfal és külön érintőképernyővel rendelkezik, amely legfeljebb 27 hüvelyk átmérőjű. Az infotainment képernyők kínai szoftvert használnak, az úgynevezett Sync 2.0 -nak, amelyet a Baidu kínai multinacionális technológiai vállalat helyben fejlesztett ki.
Nem mutattak be motor részleteit, bár a Kínai Ipari és Technológiai Minisztérium kiszivárogtatott homologációs dokumentumai azt sugallják, hogy két motor készül: 1,5 literes motor és egy 2,0 literes benzin egység, az utóbbi pedig 238 lóerővel.

A Mondeo 2002 óta eladó Kínában, amelyet a Chongqingbe épített második generációs autó helyi piaci változatával mutatnak be. A jelenlegi generációs modell előállítása márciusban megszűnik Európában, és ezt nem helyettesítik egy új autóval ezen a piacon.
Nézze meg a legjobb vásárlási autót, amelyet most vásárolhat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *