Posted on

A Mini Vision feltárta

Tiny feltárta látását arról, hogy a vadonatúj apró apróság megjelenik, de sok koncepcióautóval ellentétben ez pusztán digitális modell. A Münchenben, a Tiny Design Center 3D -s hologramjaként bemutatott apró látomás “sokkal többet ad, mint néhány tipp, hová megy az új Tiny” – mondta a BMW csoport tervező igazgatója, Adrian Van Hooydonk.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• apró vélemények
Már elhoztuk Önnek az új apró nyílások teljesen elárasztatlan kémfelvásait (egyidejűleg november végén a Tokió és a La Motor Shows -on egyidejűleg feltárják), amely kissé ellopta a koncepció mennydörgését, de még mindig számos vonzó formatervezés van Az itt bemutatott részletek, amelyek a gyártáshoz vezetnek.
A sok sztrájkoló az új rács, amely “visszatér oda, ahonnan jöttünk”, a Tiny Design Boss, Anders Warming szerint. Integrált lökhárítóval és ködlámpákkal ez egy sokkal egyszerűbb kialakítás, amely az eredeti Mini -re emlékeztet. Az új fényszórók megtartják a klasszikus kerek kialakítást, de egy LED -keret veszi körül, amelyet először a Rocketman koncepció lát.
“A Rocketman volt az új tervezési nyelv első megtestesítője” – mondta Van Hooydonk. “Ez egy kutatási projekt volt, amely az egész csapatot nagyon izgatotta, ez a koncepció a következő lépés.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *