Posted on

„Ha a tanácsok proaktívabbak lennének, akkor a lyukak nem lennének annyira veszélyesek”

valaha is ütött egy fúrólyukot, amely megsértette az autóját? Nekem van. Ez az otthonom közelében lévő úton történt, amelyet a Buckinghamshire Region Council „karbantartott”, valamint egy új gumiabroncsért költött nekem.
Nem vagyok egyedül. A gumiabroncsok, a kerekek, a felfüggesztés, a kipufogógázok és a fúrólyuk által kiváltott karosszéria károsodása évente 730 millió fontot fizet az Egyesült Királyság autósoknak.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• Útmutató: Pontosan hogyan lehet biztosítási igényt az autójának károsodása miatt
Tehát mit kell tennie, ha károkat tapasztal? Állítás, mint én. A biztosítási igényt azonban nemrégiben elutasították az autópálya -törvény 58. szakasza alapján. Támogatást nyújt, ha a tanácsok bebizonyíthatják, hogy ésszerűen gondoskodtak az autópálya megfelelő megőrzéséhez.
A Bucks Region Council kijelenti, hogy 10 nappal azelőtt megvizsgálta az utat, mielőtt a károkat a fenti képen a károsodás kiváltotta, tehát az 58. szakasz érvényes. Hisz abban, hogy a potole 10 napon belül megjelent? Határozottan nem. A Tanács azonban azt mondta nekem: „Nem tudjuk nyilvánosan megvitatni az egyes esetek részleteit; Ennek ellenére minden biztosítási igényt megvizsgálnak, és alaposan gondolkodnak, mielőtt döntést hoznának.
„Ha a talajhőmérséklet éppen a nulla fok alatt ingadozik, és a télen gyakran történt), akkor rendkívül lehetséges, hogy a hiba 10 napon belül, akár egy éjszakán belül is beírható. Ennek oka a káros hatások, amelyek a „fagy-olvadás-ismétlést” az út felületére gyakorolták. ”
• A potolokkal kapcsolatos bontások 11 % -kal növekednek
Igaz … legalábbis a Tanács azt hitte, hogy érdemes megjavítani, miután kijelentem, hogy a fúrólyuk elszámoltathatósága néhány héten belül kitöltött.
Szóval mi a következő? Nyilvánvalóan független jogi tanácsadást kérhetek. Igazán? Nem kellene a regionális tanácsomat bíróság elé vennem. Bizonyára léteznek tanácsok, hogy szolgáltatásokat nyújtsanak a lakosoknak, nem pedig velük.
Ha a sok tanács és az ország lefelé proaktívabb lenne, és az első helyen gondoznánk az utakra, akkor nem lenne olyan potol, amely veszélyes szinten van.
A jövőben a WISE járművek automatikusan jelenthetik a gödröket. Itt nézzen meg mindent itt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *