Posted on

„Egy új JLR Apple Group Building benzin, a dízel és az alternatív üzemanyag -járművek működhetnek”

Alig a legszebb társaim, ám néha a motoros gyártó cégek vezérigazgatóival együtt lógok.
Ezek azok a vezérigazgatók, akiknek üzleti tevékenysége sok évtizedet töltött a világszínvonalú járművek tervezésének, építésének, exportálásának, valamint a tömegek számára történő eladásának tökéletesítésében. Szakértői gépjármű -termelő tapasztalatokkal, készségekkel és tudással rendelkeznek. Más szektorokban más szinten vannak, mint a nem autókészítő emberek.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

De ha a vezérigazgatóknak megértem a legfinomabbat, és sokat tisztelnek – a Jaguar Land Rover Ralf Speth, az Audi Rupert Stadler, a Citroen Linda Jackson, valamint az Aston Martin Andy Palmer – azt mondta nekem A számítógépes cégek és a számítógépes cégek is nevetnék az arcukon.
• Az Apple jármű legújabb: Az Apple vezérigazgatója, Tim Cook megerősíti az önjáró technológiai projektet
A sokféleségben domborító motorgyártók rendben vannak – ezért kerékpárok, bútorok és ruházatuk. Sokkal jobban megértik, mint hogy kipróbálják a tech -vállalatok ügyfeleit. Szinte nincs nagy utcai igény a JLR mobiltelefonok, Audi laptopok, Citroen asztali számítógépek vagy Aston fülhallgató iránt. Ugyanígy megértem, hogy nem fizet az Apple kliens, aki egy ICAR -t vágyik, hogy együtt járjon az iPhone -jával. Miért tennék? Ha egy alma telefon a nagy részének a legjobb részét fizet, akkor a jármű is rendkívül túl drága lesz. Végül is, ez a világ sok jutalmazó cége, rendszeres, több mint 1 milliárd dolláros hozammal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *