Posted on

A Lexus LC 500 konvertibilis regatta kiadás

Lexus elindította az LC 500 kabrió speciális kiadású verzióját. A Regatta kiadásnak hívják, és a japán cég szerint a Yacht Racing világának ihlette.
A hagyományos LC 500 kabrió fölötti csípések közé tartozik egy különálló szerkezeti kék festék, amely párosul egy tengeri kék hajtogató puha felsővel. A belső teret fehér és kék bőr keverékében vágják le, amelyet a Lexus szerint úgy fejlesztettek ki, hogy „egy luxus kikötő légkörét kiváltja”.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb sport autók most eladó
Mechanikusan megegyezik a hagyományos Lexus LC 500 kabrióval. Az energiát ugyanaz a természetesen szívható 5,0 literes V8 benzinmotor biztosítja, amely 457 lóerő és 530 nm nyomatékot termel. A meghajtót a hátsó kerekekbe küldjük egy 10 sebességes automatikus sebességváltón keresztül, amelynek kb. Öt másodperces 0–62 mph időt és 160 mph maximális sebességet kell kínálnia.
A hivatalos árat még nem kell megerősíteni az LC 500 regatta kiadásra, bár a társaság azt mondta nekünk, hogy az Egyesült Királyságban kevesebb mint 10 példát fognak eladni. A Lexus azt is mondta, hogy a brit piacra szánt minden modellt már eladták.
Mint ilyen, lehetséges lehet a regatta kiadás 100 000 fontot meghaladó árcímkéje, tekintettel a Special Edition Model kizárólagosságára és az a tény, hogy a jelenlegi tartomány-tetejű LC 500 Hardtop már körülbelül 91 000 fontba kerül.
Új iker-turbó V8 motor előnézet a Lexus LC Racer-ben …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *