Posted on

Új 2021-es Citroen e-relay eladó, 139 mérföldes távolsággal

Az All-elektromos Citroen E-Relay az Egyesült Királyságban eladó, 49 335 fontból ára, beleértve a kormány plug-in Van Grant-t.
Most a francia cég haszongépjárművek sorozatának minden modellje elektromos opcióval rendelkezik, így a Citroen riválisai mindent megtesznek a vadonatúj Renault Kangoo-tól a Mercedes Esprinterig.

A 10 legjobb Big Panel Vans 2022

A Citroen E-Relay megosztja mechanikáját a Peugeot E-Boxerrel. Ugyanazzal a választható akkumulátorral és egy elektromos motorral rendelkezik, amely az első kerekeket vezeti, 121 lóerő és 350 nm nyomaték kialakulásával. Ez elegendő ahhoz, hogy maximális hasznos teherhordó, 1 150 kg, és elérje a maximális sebességet 75 mph.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A belépő szintű modellt egy 37 kWh-os akkumulátorral hajtják, amely maximális tartományt biztosít 73 mérföld. Azonban egy további 5750 fontért a vásárlók 70 kWh -os akkumulátorra frissíthetnek, ami a kisteherautó maximális tartományát 139 mérföldre növeli.
Mindkét opció alaposan támogatja a 2. típusú háromfázisú töltést. A 22 kW -os faldobozt használva a kisebb akkumulátor hat órán belül teljesen feltölthető, míg a nagyobb egység 12 -et vesz igénybe. Ha egy 50 kW -os gyors töltőhöz csatlakozik, mindkét változat körülbelül egy órán belül 80 % -os újratöltést folytat.
Hagyományos formájában az E-Relay egy háromüléses, 5 413 mm-es panel kisteherautó. A Citroen azonban két hosszabb teststílust is kínál (5998 mm és 6 363 mm méréssel), egy alvázfülke -modellt és egy ablakkonzervált, amelynek hátulja extra ülések vannak.
Az L3 modellek ára 55 085 £ -tól, míg a legnagyobb L4 variánsok 59 225 GBP -től kezdődnek. Az ablakkonna kizárólag L4 testhosszban kapható, és kiindulási ára 59 750 font. Az alvázfülke -modellek csak L3 -ban érkeznek, és ára 52 010 font. Az összes szám tartalmazza a kormány pénzügyi támogatási csomagját.
A legnagyobb panel kisteherautó -öböl kapacitása 15 köbméter, és elég hosszú ahhoz, hogy akár 4 070 mm -es tárgyakat szállítson. Mindkét ábra [azonos] a dízel citroen reléjével, mivel az akkumulátor csomagja a kisteherautó padlója alá van szerelve.
Az e-relay csak a Citroen vállalati specifikációjában érhető el, amely a hátsó jármű parkolóérzékelőivel, a riasztórendszerrel, a légkondicionálóval és az öt hüvelykes infotainment képernyővel rendelkezik, DAB rádióval és beépített műholdas navigációval.

A Diesel Van kézi sebességváltó-botját cserélték egy gombbal automatikus sebességváltóra, meghajtó, semleges és fordított lehetőségekkel. A Citroen egy dedikált visszapillantó tükröt is felszerelt, amely megjeleníti a furgon fennmaradó akkumulátor-töltési szintjét és tartományát.
Mit kell verni az új Citroen E-Relay-t? Nézze meg a legjobban eladó legjobb elektromos furgonok listáját …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *