Posted on

Az A14 Toll tervek selejtező

javaslatok az Egyesült Királyság egy évtizedes első közúti árazási tervének elkészítésére nem fognak haladni, miután az új A14 Toll út terveit megsemmisítették. A Kelet -Anglia A14 -es 1,5 milliárd font értékű frissítését a kormány fizeti.
A munka magában foglalja a Felixstowe hektikus kikötője közötti erősen zsúfolt 25 mérföldes szakasz kiszélesítését és javítását, mint a Midlands.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A munkák fizetése érdekében az autósokat 1 font és 1,50 font között számították volna fel a 12 mérföldes útdíj útjának kiváltságáért. Amellett, hogy a díjat a tehergépjárművek esetében megduplázódtak.
A kormány 2013. évi nemzeti létesítménytervének megerősítésére vonatkozóan megerősítették. A cikk kijelentette, hogy a regionális személyekkel való beszélgetés után úgy döntött, hogy csökkenti az útdíjat.
A papír olvasható. “Ez (kormány) meghallgatta a regionális lakosok, valamint az utatól függő szolgáltatások aggodalmait, és a konzultációnak megfelelően úgy döntött, hogy egy olyan tervet készít, amely nem tartalmaz egy autópályadíjat.”
Az út frissítéseit a kormány legfontosabb befektetéseinek felsorolásakor helyezik el, és azt tervezik, hogy az út frissítésére szolgál, és évek óta folytatódott.
Az A14 útdíj -tervek az első lett volna, ha figyelembe vették, hogy a Birmingham és a Wolverhampton közötti M6 szakasz 2003 -ban nyílt meg.
A RAC Alapítvány igazgatója, Stephen Glaister professzor kijelentette, hogy a döntés „a tipikus értelemben vett győzelem”.
“A darabonkénti autópályadíjat, amely kis pénzt gyűjtene, azonban nagy a súlyosbodást és a késést is, mindig nehéz lesz az eladás” – mondta.
Az A14 fejlesztéseket 2010 -ben nagyon javasolták, ám a késleltetések miatt a költségek 200 millió fontkal növekedtek, a Shadow Delivery titkár, Mary Creagh szerint.
“A kormány félig sütött terve, hogy az autópályadíjakat az A14-re tegye, káoszt váltott ki a regionális utakon, súlyosbította a torlódást, valamint a Felixstowe kikötőjében veszélyeztetett feladatokat”-tette hozzá.
David Cameron fő pap, amelyet a South Suffolk képviselője, Tim Yeo vetített a Commons otthonában, kijelentette, hogy megértette a megye erős érzéseit.
“Úgy gondolom, hogy a közúti autópályadíjak döntő szerepet játszhatnak az új út képességének ellátásában, és elengedhetetlen, hogy felfedezzük a közúti kapacitás fizetésének módszereit.

A megjegyzések akkor következtek be, amikor Yeo képviselő megkérdezte, hogy Cameron egyetért-e azzal a kockázattal, hogy az autópályadíjak bevezetése az utakon ingyenes alternatíva nélkül alááshatja a közúti árazás gyakorlati gondolatát “.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *