Posted on

Az új 2022-es Mercedes-AMG SL, amelyet a neves sportautó

újraindításában mutatnak be, a Mercedes úgy döntött, hogy megmutatja, hogy egy régi kutya új trükköket utasíthat az AMG-től. És ez az eredmény: az új Mercedes-AMG SL, amelyet a márka teljesítményszárnyán keresztül az Affalterbach-ban fejlesztettek ki, „az AMG Boss szerint a sportautók és az AMG vezetési dinamikájának kombinálása”, az AMG Boss szerint. Philipp Schiemer.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A Mercedes által a világ minden tájáról eladott autók kevesebb mint egy százaléka 2020 -ban sportautók voltak, amelyek a sokkal több mint kétmillió teljes eladásának 17 800 -at képviselték. Talán meglepő, ha látom, hogy az SL -nek új életbérletet kapott, amikor kisebb SLC testvére tengelyes. De a Mercedes és az AMG visszatértek a rajztáblába ezzel az új modellel, amelyet sportosabbnak akarnak helyezni, és sokkal többet biztosítva az eredeti 1954 -es 300 SL -nek.

Új Mercedes SL Ride Review

Ennek elérése érdekében az AMG egy teljesen új platformot fejlesztett ki az SL-nek, a Modular Sports Architecture (MSA) néven, amelyet legalább megosztanak a következő generációs AMG GT-vel, míg az autó tervezésének számos alapvető változása bevezetésre került, áthelyezni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *