Posted on

Korlátozott kiadású Bentley Continental 24 Marks Brand 2017. évi NUBURURGRING 24 órás bejegyzésének

Bentley egy új, testreszabott, korlátozott kiadású Continental -t mutatott be, hogy megjelölje a márka belépését a 2017. évi Nurburgring 24 órára, amelyre a hétvégén zajlik.
• A legjobb luxusautók 2017
A Continental 24 nevű új kupé kifejezetten az európai vásárlók számára megbízta, és 24 egységre korlátozódik. A szokásos kontinentális szuperportokon alapul, ugyanazon 700 lóerős, 6,0 literes W12-rel, amely 3,5 másodperc alatt 0-62 mph-t és 209 mph legnagyobb sebességet engedélyez, de egy motorsport ihlette vizuális átalakítást kap belsejében és kívül.
7

Egy pár kéttónusú festék kivitele jelzi a kontinentális 24-et-a „fekete kristály” hangot egy motorháztetővel, tetővel és csomagtartóval párosítják, valamint a Monaco Yellow vagy a St James vörös színű matricákat. Alternatív megoldásként a vásárlók külön költség nélkül választhatnak egy tónusú festéket.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A fekete 21 hüvelykes könnyűfém kerekek sárga vagy piros kiemeléssel készülnek, ha az egyik exkluzív festék kivitelét kiválasztják, miközben az ajtó tükrök szénszálban vannak elkészítve, és a fekete fék féknyereggel illeszkedik.
Belül a kabin szén-dioxid-átalakítást kap. A műszerfal- és konzolfelületek nagy részét az anyaggal vágják le, csakúgy, mint az ajtópanelek és futófelületek, amelyeket a 24 autó egyéni száma mindegyike feliratkozik. Mindegyik ülés gyémánt steppelt alcantara, és a fejtámlák egyedi „Continental 24” emblémával rendelkeznek. Végül, a színes akcentusok körbefutnak a kabin körül, ha a vevő a két speciális festési munka egyikére jár.
A kontinentális 24 szállítás júliusban kezdődik, az árak 215 000 fontotól kezdődnek.
Mit csinálsz a Bentley Continental 24 -ből? Tudassa velünk a megjegyzésekben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *