Posted on

A Toyota Yaris Range 2014 -re

frissült az új, 2014 -es Toyota Yaris és Yaris Hybrid modellek frissítésének részeként – amelyek ma eladásra kerülnek – a Toyota frissítette a Trim szintet és sokkal több készletet adott hozzá. Az 1,4 literes dízelmotor felülvizsgálata azt sugallja, hogy a kibocsátás mindössze 99 g/km, ami mentesül a közúti adó alól.
• Toyota Yaris Review
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az új Trim -szintek – aktív, ikon, ikon plusz és trend – cserélje ki a régi T2 és TR specifikációkat, miközben a Yaris -t sokkal jobban összhangban áll a Toyota sor többi részével. A tartomány 10 895 GBP -től kezdődik, USB -csatlakozással, kormánykerékre szerelt vezérlőkkel, tapadásvezérléssel és az első elektromos ablakok szabványával. Az ikon specifikus modelljei ára 13 970 font, de csak az 1,33 literes benzinmotorral kapható, és a 15 hüvelykes könnyűfém kerekek, a test színű ajtó tükrök, az érintőképernyő multimédia rendszere, a Bluetooth, a Air-Con és a visszafordító hátsó kamera előnyei.
Az Icon Plus hozzáadja az autó lámpáit és ablaktörlőit, LED-es hátsó lámpákat, automatikus kettős zónás klímaberendezést, hajózási vezérlést és a teljes körű elektromos ablakokat. Az árak 12 820 GBP-tól kezdődnek, amely 1,0 literes benzinmotorral van felszerelve, és 15 670 fontra emelkedik az 1,4 literes dízelmotor számára. A legmagasabb szintű trendmodellek ára 14 995 font, 16 hüvelykes ötvözetek, króm részletek, adatvédelmi üveg, bőr kormánykerék és fehér műszerfal betétekkel vannak felszerelve.
A Yaris hibrid modell az összes Trim-szint sáv ikonjában kapható, és mindegyikük egy 1,5 literes benzinmotorral van felszerelve, elektromos motorral és CVT automatikus sebességváltóval. Az árak 15 495 £ -tól kezdődnek, és 17 495 fontra emelkednek.
Számos opciós csomag is elérhető a 2014-es Yaris-on, köztük egy intelligens csomagot (£ 300), amely kulcs nélküli belépést és nyomógombot és egy stíluscsomagot (£ 500) hozzáad a LED nappali futófények, alumíniumcsomaglemezek és a A hozzáadásával. króm tippelt kipufogócső.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *