Posted on

A Hamis Whiplash kijelentései pazarolják az NHS -t

. Az NHS -t a növekvő törzs alá helyezik, mivel az orvosok hasznos órákat pazarolnak a hamis ostorcsapdákkal kapcsolatos csalókra.
Ez a biztosítási fedezeti üzleti LV kutatási tanulmánya szerint, amely kiderül, hogy az orvosok úgy vélik, hogy látják az embereket, hogy gyanítják, hogy a jármű balesetének megfelelõen megsértik vagy eltúlzza a sérüléseket.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

És úgy tűnik, hogy a kérdés csak egyre rosszabbodik: a GPS 43 % -a kijelenti, hogy most már rendszeresen látják az ilyen típusú helyzeteket – szemben a 2012 -es 26 % -kal.
• 128 mph egy 30 mph -os zónában! Az Egyesült Királyság legrosszabb gyorsítói kiderültek
A becslések szerint az orvosok együttesen körülbelül 116 000 gyanús helyzetet látnak havonta, ami évente csak egy millió műtéti kezelési órát vesz igénybe.
A GPS beszámolt arról, hogy ezek az emberek látása a hiteles betegektől való hasznos látogatásokat veszi el, valamint hogy a jogalkotási cégek gondozásával foglalkozó extra műtéti kezelési időt pazarolnak, és kijelenti, hogy az üzleti vállalkozások papírmunkára támasztják alá őket.
Miközben látta a Whiplash igénylésével rendelkező egyének, az orvosok sokkal több mint fele (52 %) kijelentette, hogy nyomást gyakoroltak arra, hogy egyetértenek az egyénnel az állapotukról, még akkor is, ha kétségei voltak a sérüléseikkel kapcsolatban.
• Az orvosok, akiket Nagy -Britannia legrosszabb sofőröknek neveznek
Martin Milliner, az LV deklares igazgatója, megjegyzi: „A személyi sérülések bejelentése sok időt vesz igénybe, valamint a helyszínekre felesleges nyomást gyakorol a már meghosszabbított egészségügyi és wellness szolgáltatásunkra. A csaló gondozásának költségei nemcsak az őszinte autósok járműbiztosításának fedezetének növelését követik el, ugyanakkor szintén sérti az állami pénztárcát.
„Míg a biztosítók, akik a kormányzattal dolgoznak, nagy fejlődést hajtottak végre a csalás elleni küzdelemben, úgy tűnik, hogy a csalók új taktikákat próbálnak a rendszer legyőzésére, valamint a biztosítási igények kifizetésére, amelyekre nem jogosultak. A szabályozóknak sokkal többet kell tenniük, hogy a szakértői elősegítőkkel is támogatják, amelyek továbbra is támogatják a Whiplash Gravy vonatot. ”
Most nézd meg a Deline Deline, valamint a macskás autók útmutatóját.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *