Posted on

Új Opel Rocks-E, Citroen Ami-alapú Micro EV

kifejezéssel, ez az új Opel Rocks-E-Opel saját keze az All-EclectRic Citroen Ami Microcar, amely hamarosan bemutatkozik Németországban, valamint más európaiakban is. 2022 -ben piacok. Ugyanakkor nem jut el az Egyesült Királyságba, mint Vauxhall.
A Rocks-E megosztja mechanikáját az AMI-vel, egyetlen 8 lóerős elektromos motort használva az első tengelyen, egy 5,5 kWh-os akkumulátorral, amelyet három, fél óra alatt teljesen felszámolhat. Ez a Rocks -E -t 28 mph maximális sebességre hajtja végre, bár érdekes módon az idézett fajta 47 mérföld – három mérföldnyire az AMI -n. A Rocks-E 471 kg-nál értékel, összehasonlítva az AMI 485 kg-jával, ami magyarázhatja a változatosság eltérését.

Citroen Ami: tartós teszt áttekintés

A megnövekedett változatosság szintén az Opel finoman újracsomagolt testének következménye lehet, kevésbé aerodinamikai húzással, mint a Citroen. A Rocks-E kissé átalakult elülső és hátsó lökhárítókat használ, valamint elülső és hátsó lámpáit simábban integrálják a testbe, a „Vizor” stílust alkalmazva a legújabb Opel-en, valamint a Vauxhall modelleken.
A küszöböket eltávolították, valamint a Rocks-E-t egy alacsony húzó, „kereszt” stílusú kerekek sorozatával felszerelték. A Rocks-E kettő, valamint a Citroen társával, valamint 1,39 méter széles mellett osztja meg a Citroen társát.
Az AMI-hoz hasonlóan a Rocks-E elsődleges vonzereje az, hogy valóban quadricycle-ként osztályozzák, az alacsony tömegű és a mérsékelt maximális sebességnek köszönhetően. Ez azt jelenti, hogy azok vezethetők, akik még nem rendelkeznek teljes vezetői engedélyrel a Quadricycle jogszerűséggel rendelkező piacokon. Például 15 éves kortól Németországban vezethetők azok, akik könnyű gépjármű -engedélyt birtokolnak.
13

Az Opel még nem tette ki a Rocks-E pontos árazási adatait, azonban azt sugallja, hogy havi lízingterv áll rendelkezésre, pontosan ugyanolyan költséggel, mint a havi nyilvános átutalási jegy. A megrendelések ősszel Németországban nyílik meg.
A Citroen még nem ellenőrizte az AMI Egyesült Királyság bevezetését, azonban a lehetséges indítás előtt jelenleg a leendő brit vásárlók érdeklődési arányát veszi fel.
Szeretné, ha az Opel Rocks-E eltalálja az Egyesült Királyságot? Értsük meg a megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *