Posted on

A Mercedes 577 lóerő költségeit fedi fel, AMG GT R

A Mercedes a Variety Topping AMG GT R költségeit tette ki – a Hardcore AMG GT változata a Porsche 911 GT3 RS -rel határozottan látványosságaiban. A zászlóshajó GT -t 143 245 fontból kínálják, így gyakorlatilag 12 000 fontot tesznek, mint a Porsche riválisának. Két további henger, valamint lényegesen sokkal nagyobb energiát tartalmaz.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A 4,0 literes iker-turbó V8-ból származó energia a közös kialakítás 503 lóerejéről 577 lóerőre emelkedik, míg a nyomaték 50 nm-rel növekszik. A kettős tengelykapcsoló-sebességváltó szoftver alkalmazást a gyorsabb eltolásokhoz is módosították, segítve az AMG GT R törés 0-62 mph-t 3,6 másodperc alatt, valamint elérve az 198 mph-os kialakítást-ez egy másodperces és 4 mph gyorsabb, mint a formatervezés, mint alapja. Az összes sebesség eltávolításához a fékek felemelkedtek, míg az opcionális szén -kerámia készlet szintén rendelkezésre áll.
De nem minden a további közvetlen vonal teljesítményről szól, mivel a Mercedes – AMG mérnökei szigorúan tesztelték a GT R -t a Nurburgringnél, hogy sokkal sokkal inkább összpontosítsák. A feltűnő környezetbarát Magno Matt festék szégyenteljesen utal a „zöld pokolra”.
22

A GT R álláspontja szintén sokkal agresszívebb; A boltíveket elöl 46 mm -rel, hátul pedig 57 mm -rel nyújtották be, hogy egy nagyobb pályához illeszkedjenek. A teststílust részben az AMG GT3 Racer befolyásolja, egy új „Panamerica” függőleges rácsot, amelyet a GT3 versenyző, a Chunky Air Inkes, a jelentős fekete hátsó szárny, valamint a kettős hátsó diffúzor befolyásol. Az új, könnyű, 10 küllős kovácsolt kerekek szintén szélesebb, pályás elfogult Michelin Cup 2 gumiabroncsokba vannak csomagolva.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *