Posted on

A Blue Badge-csalások közel egy ötödik

büntetőeljárást tettek fel a kék jelvény visszaélése miatt, tavaly csaknem ötödikre emelkedett, ám a tanácsok csak kétharmadának van politikája az ilyen típusú csalás kezelésére.
Az angol tanácsok 1 432 büntetőeljárást végeztek a kék jelvény csalárd felhasználására 2018. április 1 -je és 2019. március 31 között.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A JLR kidolgozza a fogyatékkal élő járművezetők automatikus megnyitási ajtóját
Az összes angol tanács éves kormányzati felméréséből származó adatok azt is feltárják, hogy a Blue Badge -csalás kezelésére irányuló politikával rendelkező tanácsok száma 89 -ről 101 -re nőtt ugyanabban az időszakban. Ez azonban továbbra is az angol tanácsok mindössze 66 % -át teszi ki. Azok közül, akiknek nincs ilyen politikája, 65 % -uk tervezi végrehajtani egyet.
Az 1 432 büntetőeljárásból 99 százalékot tettek a nem badge-tulajdonosokkal szemben, akiket valaki más jelvényének felhasználásával vádoltak. Eközben Londonban került sor a teljes számának 983 -as (69 %), ahol a lakosság szerint a kék jelvénytulajdonosok legalacsonyabb aránya volt – ezek voltak a Westminster, a Tower Hamlets, a Lambeth, a Kensington és a Chelsea, és London városa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *