Posted on

2022 ISUZU D-MAX ARCTIC TRACKS AT35

A 2021-es kereskedelmi autóbemutató az ISUZU D-MAX sarkvidéki teherautók AT35 debütálását jelölte, amely a jelenlegi D-MAX új verziója, amely agresszív új megjelenést ad és továbbfejlesztett ki -Road képesség. Az Arctic Trucks a múltban az előző generációs D-MAX-en dolgozott, de ez az első alkalom, hogy az AT35 átalakítást az új modellhez adtuk, amelyet az Egyesült Királyságban 2021 elején indítottak.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A D-MAX változásai között szerepel egy megerősített alváz hozzáadása, emelt Bilstein felfüggesztés és azok a nagy átmérőjű 35 hüvelykes gumiabroncsok az exkluzív könnyűfém kerekeken. A szélesebb körű kerékpárosok lefedik a gumiabroncsokat, míg a kibővített futólapok segítenek a megemelt kettős kocsmás belső térhez való hozzáférésben.

Ford Ranger vs Isuzu D-Max

Belül vannak sarkvidéki teherautók márkájú fejtámlák, padlószőnyegek és küszöbfedelek, míg a fülke többi része nagylelkűen felszerelt, annak köszönhetően, hogy az AT35 a Top-Spec V-Cross díszítésen alapul.
A bőr alatt az AT35 ugyanazt a futóeszközt használja, mint a D-MAX tartomány többi része. Ez azt jelzi, hogy 162 lóerős 1,9 literes dízelolajjal és kapcsolható négykerék-meghajtással rendelkezik. A hátsó diff-zárak állnak rendelkezésre, tehát a teherautó terepjáró képességének egyetlen korlátozó szempontja az extra szélessége lesz.
Az Isuzu azt állítja, hogy a D-Max biztonsági funkciós csomagja, amely elősegítette az ötcsillagos Euro NCAP-besorolást, továbbra is érintetlen marad, így a Lane Assist, az előremenő ütközés-figyelmeztetés és az autonóm vészfékezés is szerepelnek.
16

William Brown, az ISUZU UK ügyvezető igazgatója kommentálta: „Öröm, hogy együtt dolgozzunk az Arctic Trucks -szel ezen a prototípuson az új AT35 elindításának fejlesztésében. A vadonatúj D-Max 2021-es indítás sikerét követően nagyon izgalmas érzés, ha 2022-ben újabb új autót indítunk. A D-Max erősségeire akartunk építeni, hogy egy nagyon kívánatos és rendkívül kompetens 4×4-es felvételet készítsünk És annyira elégedettek vagyunk az eredménnyel. Az sarkvidéki teherautók kiváló ismereteinek felhasználásával a D-Max kiváló képességei mellett az AT35 valóban lenyűgöző teherautó. ”
Az árakat az AT35 2022-es indításához közelebb teszik közzé, de számíthat arra, hogy egy prémiumot ad egy V-Cross modell felett, amely alig 40 000 fontot jelent.

Isuzu D-Max segédprogram
A CV show-n is feltárva egy új alvázfülke-átalakítás volt a D-Max számára. A közüzemi tipikus konverziót a TGS konverziós szakember végezte, amely kiterjesztett CAB D-MAX-t vett fel, és hozzáadott egy alumínium rakodóágyat, amelyet egy dupla hatású ollós lift hidraulikus csatlakozójával emeltek fel.
Ezt távolról lehet működtetni, köszönhetően a távoli ólomnak, amely azt jelzi, hogy nem kell, hogy ideális legyen a bukó mellett, amikor működik. A kiállítási teherautóhoz is felszerelve egy légfelfüggesztési rendszer, amely növeli a kényelmet, miközben növeli a teherautó bruttó autó súlyát 3,5 tonnára, de mégis fenntartja az egy tonna hasznos teherét.
Nézze meg most a legjobb eladó teherautókat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *