Posted on

Az új követelmények azt mutatják, hogy az okostelefonok hamarosan helyettesíthetik a jármű titkait

Az okostelefonokat hamarosan felhasználhatják a feloldáshoz, valamint az autók indításához, miután a járműgyártók konzorciuma, valamint a tech -üzlet megállapodott az okostelefon -járműkékek új követelményeinek.
A Jármű Connectivity Consortium (CCC) – amely a Volkswagen, a BMW, a Hyundai, az Apple, az LG, valamint a Samsung tagjainak számát számolja – feltárta a „Digital Cruitial Release 1.0” specifikációt, amely pontosan meghatározza, hogy a „robusztus ökoszisztéma” lehetővé teszi a motoristák számára, hogy lehetővé tegye a motoristákat. A lezáráshoz, a járműveik elindításához és a kompatibilis bölcs eszközökről történő elindításához.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legfinomabb vezetési alkalmazások az Apple és az Android számára
A Tesla-tulajdonosok már felhasználhatnak egy odaadó alkalmazást, ahelyett, hogy a Design S, valamint a Design X, valamint a Design 3-hoz hozzáférhetnek, és megkezdhetik a CCC új protokollkészletét, az ipari első „szabványosítási megoldást” készítik.
A CCC kijelenti, hogy az új rendszer garantálja „a legkorszerűbb biztonsági szintet az autóhoz való hozzáféréshez”. Az innováció a közeli kommunikációs (NFC) protokoll eredménye, valamint különbözik a jelenlegi kulcs nélküli belépési rendszerektől, amelyek bizonyos esetekben hajlamosak a hackerekre, valamint a jármű tolvajokra.
Az 1.0 specifikáció „széles körű érdeklődési arányt váltott ki az autóipar és az okostelefon -gyártók részéről”, ami a „Digital Cruital Release 2.0 specifikáció” kialakulásához vezetett. Ezt a második iterációt az összes ünnepség előmozdítja az első specifikációért, valamint az Audi, a General Motors, valamint számos más társaság.
A Volkswagen szóvivője kijelentette, hogy az üzleti vállalkozás „támogatta és hozzájárult a CCC digitális kritikus szabványosítási tevékenységéhez az első naptól kezdve”. Az Audi kijelentette, hogy a CCC protokollok „lefektetik az ötletes szolgáltatások építőköveit”, míg a BMW kijelentette, hogy „figyelemre méltó egyéni élményt” nyújt az ügyfelek számára.
Aggódik amiatt, hogy a járművet lopják a kulcs nélkül? Pontosan hogyan lehet megakadályozni a kulcs nélküli lopást …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *