Posted on

Mini-to Axe Three Core Models

A Tiny megerősítette, hogy 2015-től kezdve modellje nyolc helyett öt modellből áll.
Peter Schwarzenbauer, a BMW igazgatósági tagja, a híres brit márkáért felelős, tegnap elmondta, hogy az új apró platformon alapuló következő modellek egy új Clubman Estate és Countryman Crossover lesz. Azt mondta, hogy öt autóból álló alaptávolság részét képezik.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Arra számítunk, hogy egy új apró kabrió a következő év későbbi ötödik lett, a jelenlegi három ajtós és ötajtós modellek mellett. Schwarzenbauer azt mondta: „Ez folyamatban van, de folyamatosan megkérdőjelezzük a Mini jövőjét. Több éven keresztül nagyon sokat fogunk módosítani a márkát “.
A hír az, hogy a jelenlegi apró kupé és Roadster gyártása a következő évben megszűnik, és nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy kicserélik őket. Arra számítunk, hogy a lassú árusító paceman hasonló időben eltűnik, és a közeljövőben nem tér vissza.
• Nézze meg a Tiny Special varázslatát
Arra számítunk, hogy a következő néhány évben beruházunk az alapmodellek plug-in hibrid verzióiba, valamint a kevésbé családorientált autók gyorsabb John Cooper-változataiba, például a JCW Tiny Cooper S.
E hírek ellenére Schwarzenbauer azt is jósolta, hogy 2014 utolsó negyedévében a “legjobb” lesz a márka egyenes értékesítése szempontjából. Tavaly 305 000 autót értékesítettek globálisan, de figyelembe véve, hogy a harmadik generációs TIRY elindításának ebben az évben meg kell emelkednie.
Gondolod, hogy a márka korszerűsítése bölcs lépés a mini számára? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *