Posted on

A Lexus CT 200H 2014

feltárta, hogy a Facelifted Lexus CT 200H bemutatta, és tartalmazza a cég új rácsát, a továbbfejlesztett kényelmet, az új multimédia felületet és a továbbfejlesztett kibocsátást. Az új Lexus CT 200h 2014 márciusában kerül forgalomba, körülbelül 22 000 fontból.
Előtte az új Lexus orsó rács kialakítását tartalmazza, míg az F-Sport autók hálóhatással rendelkeznek. Vannak felülvizsgált köd-fényviszonyok, míg a teljes LED-es fényszórók rendelkezésre állnak bizonyos modelleken.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• Lexus CT 200h áttekintés
Új 16 és 17 hüvelykes 10-küllős ötvözet-kerekes mintákat vezettek be, míg az L alakú reflektor házak és a fekete alsó középső szakasz az autónak az úton lévő guggoló álláspontot ad.
Először is van egy cápa-finom Ariel, amely javítja az aerodinamikát, és nem kell eltávolítani egy mechanikus autómosó használatakor.
A CT 200H belseje szintén frissítést kapott. Van egy új kormánykerék, amely megfelel az IS -ben, és részben bőrfelszereléssel.
Egy új, 4,2 hüvelykes TFT képernyő is elérhető a Binnacle műszerhez is. Ez összekapcsolható a multimédiás rendszerrel, és a kormánykerék gombjain keresztül vezérelhető.
Az európai autókon a kötőjel fő képernyője most egy rögzített tabletta típus, bár a japán modellek megtartják a régi CT 200h felbukkanó változatát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *