Posted on

Az új Ford Fiesta St és a Puma St Mountune 256 lóerővel

a Mountune új hangolókészletet indított az új Ford Puma St és a Fiesta St számára, amely növeli az energiát és a nyomatékot 256 lóerőre és 365NM -re.
Az új M260 csomag telepítésével az első meghajtású Fiesta St széle a teljesítményszintek kínálatához, amelyet a szignifikánsan drágább 257 lóerős Toyota Gr Yaris nyújt, bár japán riválisának továbbra is gyorsabban kell lennie a vonalon kívüli kettőből, annak köszönhetően. összkerékhajtás.

Új Ford Puma ST 2020 áttekintés

A készlet tartalmaz egy indukciós készletet, töltőkészletet és intercooler-t, és 675 fontba kerül, míg a korábbi tulajdonosok, akik már frissítették a Fiesta St-et az M230-mal, vagy a korábbi M225 készlettel, 99 GBP-t számolnak fel az erősebb motor újratelepítéséért.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A nagyobb teljesítmény mellett mindkét készletről azt is mondják, hogy javítja a kipufogó Zajt, bevezet egy agresszívebb indítási vezérlést és egy új lopásgátló módot. Mind a gyárilag illeszkedő részecskeszűrő, mind a katalitikus konverter a helyén marad és zavartalan.
“A Fiesta ST egy olyan platform, amelyet már jól ismerünk az M225 és az M235 teljesítményfrissítéseinkből, de az M260 valóban javítja ezt a már lenyűgöző járművet. Szeretem, hogy annyi teljesítményt szerezzenek, amennyit csak tudnak az autójukból, és nem várhatjuk meg, hogy elkezdjük a legújabb energiafrissítésünket. ”
Mint korábban, a Mountune -val frissítő tulajdonosok megváltoztathatják a motor kalibrálását a Tuner saját SmartFlash okostelefonjával vagy táblagép alkalmazásával.
A Fiesta St -en már kínált M235 frissítést most a Puma St SUV -n kínálják, 232 lóerőre és 350 nm nyomatékra. Ez a csomag ára 575 £ -tól származik.
Kattintson ide az eladó legjobb gyors családi autók listájához …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *