Posted on

Új VW üzleti csomagok a Caddy, a Transporter, valamint a Crafter Vans

számára a Volkswagen Caddy, a Transporter és a Crafter Vans-nak, hogy „nagy értékű” üzleti-orientált specifikációkat szerezzenek, amelyek megfelelnek az ügyfelekkel folytatott konzultációnak.
Ha az áprilisban a birminghami ipari jármű kiállításon bemutatják, a csomagok biztosítják a „nagy és kicsi vállalkozások számára is” lehetőséget arra, hogy olyan funkciókat adjanak, amelyeket az ipari járművek vásárlói gyakran választanak, kevesebb, mint egyénileg fizetnének.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legfinomabb kompakt furgonok eladó
A Volkswagen szintén kijelenti, hogy a maradékértékek 450 fontkal növelik az üzleti csomagokkal kifejezett kisteherautókat.
Elérhető a panelen, valamint a Caddy kombi verzióiban, az üzleti csomag alkalmazásával az indító tervekhez riasztást, hátsó parkolóérzékelőket, valamint légkondicionálót ad hozzá 950 font költséggel (a HÉA kivételével). Ez összességében 520 font megtakarítást jelent.
A Startline Designs már működteti a 14 155 GBP-t, már működik a városi vészfékezés, egy öt hüvelykes infotainment képernyő, egy bőr kormánykerék, valamint az elektromos ablakok, valamint a tükrök.
Eközben a Transporter panel kisteherautójához használt üzleti csomagok pontosan ugyanazokat az extrákat vezetik be, mint a Caddy, valamint a válaszfal 975 fontért. A VW szerint ez 510 font megtakarítással egyenlő.
Végül, a Crafter panelnek, valamint az alvázfülkéknek 1250 GBP -re van szükségük az üzleti csomagoláshoz, riasztást, elülső és hátsó parkolóérzékelőket, valamint az Air Con -ot, valamint a két összecsukható titkot, valamint a fejet, valamint a fejjel, valamint a feje mellett. Tároló rekesz. A VW ismét nagy megtakarítást hirdet, ezúttal összesen 1320 font.
Az üzleti csomagokat felajánlják, hogy megrendeljék a jövő hónapban a CV show -n debütálásuk előtt, a legelső szállítási májusban.
Most ellenőrizze a 2018 -ban a legjobb hatalmas panel furgonokat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *