Posted on

Új Nissan X-Trail eladó, most már 22 995 GBP-től

A vadonatúj Nissan X-TRAIL már megvásárolható, és július 17-én érkezik az Egyesült Királyság márkakereskedéseire. Juke ma korábban derült ki.
Az árak 22 995 GBP-től kezdődnek a belépő szintű ötüléses 2WD modellnél a Visia Trim-ben-a kimenő modell 2600 font csökkenése-, és 31 695 GBP-re emelkedik, a teljes kerekes meghajtóval és 130 lóerős DCI dízelmotorral –
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Öt vagy hét ülőhellyel kapható ügyfelek választhatnak a két- és négykerék-meghajtó közül a legalapvetőbb kivitel kivételével, a Nissan Xtronic CVT sebességváltójával a felső-spec változatokon.
Négy vágási szint lesz elérhető a bevezetéskor-Visia, Acenta, N-TEC és Tekna-, a standard funkciókkal, beleértve a Bluetooth-összeköttetést, a 17 hüvelykes ötvözeteket, a légkondicionálást, Otthoni világítás és elektromos rögzítőfék.
A harmadik generációs X-Trail öt hüvelykes TFT színes kijelzőt is kap, amely 12 grafikus kijelzőt forgathat, amelyben az átlag és a tényleges sebesség, audio-tartalom, a közlekedési jelfelismerés, valamint az öko-vezetési tanácsok, a SAT–fordulás fordulatszám NAV utasítások és 4WD modellekben a nyomaték -elosztási beállítások.
495 fontért egy intelligens látócsomag sofőr és biztonsági segédeszközök hozzáadhatók a belépő szintű Visia-hoz (22 995 £-23 695 font), hozzáadva a High Beam Segéd, a Lane Indulás figyelmeztető technológiát, és az első és a hátsó parkolóérzékelők.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *